Fresh start, fresh tenisky: Must-Have sneaker releases pre rok 2024
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

03/01/2024

Fresh start, fresh tenisky: Must-Have sneaker releases pre rok 2024

Nastal čas milovaných novoročných predsavzatí a jedno z nich by ste si mali okamžite poznačiť. Udržať si prehľad vo svete tenisiek. V roku 2023 vyšlo množstvo úžasných sneakers a rok 2024 sa nám tiež chystá vyraziť dych. Ak nie ešte viac. Vaše obľúbené značky ako Nike, New Balance alebo adidas Originals si dali záležať na tom, aby vypustili na trh bláznivé tenisky a my sme to pre vás všetko zhrnuli. Vykročme do nového roku tou správnou nohou a v tých správnych teniskách!

V uplynulom roku sme videli širokú škálu designov, od futuristických vzorov až po nadčasovú klasiku. S prevrátením kalendára vzniklo množstvo legendárnych releasov, ktoré sa stali základom zbierky každého fanúšika sneakers. Ale nebojte sa, to najlepšie ešte len príde. Nový rok začína prázdnym plátnom, ktoré čaká na zaplnenie tými najviac trendy kreatívnymi teniskami.

Top nadchádzajúce releasy

Brand známy svojim štýlom, inováciami a revolučnými spoluprácami, pokiaľ ide o sneaker releases. Nike plánuje aj v ďalšom roku posúvať hranice inovatívnych technológií a výrazných designov. Je to bezpochyby jediná značka, ktorá udržuje frekvenciu dodávok na vysokej úrovni. Ste ready na svoje milované Jordany, Nike SB alebo dokonca Air Force? Pokračujte s nami!

Air Jordan 1 Low "Year of the Dragon (2024)" W

Loading...

Air Jordan 1 Low OG "Year Of The Dragon"

Loading...

Dunk Low "Valentine's Day" W

Loading...

Air Jordan 4 Retro "Bred Reimagined"

Loading...

Air Jordan 1 High “Yellow Ochre”

Trophy Room x Air Jordan 1 Low OG

Girls Don’t Cry x Nike SB Dunk Low

Travis Scott x Jordan Jumpman Jack TR “Black Royal”

Lil Yachty x Air Force 1

The Stash x Nike Air Max 95

A Ma Maniére x Jordan

Adidas je spoločnosť, ktorá zdatne kombinuje módu a výkon. Minulý rok sa niesol v znamení siluety Samba a ani ten budúci ju nezabudne. Značka Three Stripes je pripravená dokázať, že Samba je skutočne nadčasová, a to prostredníctvom spolupráce s JJJJound.

JJJJound x adidas Samba

New Balance by si mal aj v budúcom roku zachovať svoju oddanosť prvotriednym materiálom, výnimočnému pohodliu a nadčasovému štýlu. Možno očakávať nové interpretácie klasických modelov i partnerstiev, ktoré budú ctiť slávnu minulosť značky a zároveň zahŕňať podstatu moderného štýlu. Jedným z týchto partnerstiev je aj to s Action Bronson. V roku 2023 títo dvaja vyniesli Action Bronson x New Balance 990v6 "Lapis Lazuli" a toto si pripravili teraz! Nie jeden, ale hneď tri farebné varianty modelu 1906R. .

Action Bronson x New Balance 1906R

Takže? Našli ste svoj obľúbený pár? Je čas uvoľniť miesto vo svojej kolekcii sneakers, ktoré budú definovať rok 2024. A tiež nezabudnite sledovať náš release kalendár, kde nájdete najaktuálnejšie informácie!