Technológie

Infra podlahové vykurovanie - rýchle, efektívne a skladné

"Chcete rekonštruovať váš dom či byt ale viete, že pod podlahou máte obmedzený priestor, a teda klasické podlahové vykurovanie nemôže byť vašou voľbou? Máme pre vás riešenie. Je ním elektrické podlahové vykurovanie fóliami, ktoré vám nezaberie viac ako 5 mm a ušetrí vám nielen miesto, ale aj financie. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 25. septembra 2023 6:38
Foto: www.Heatdecor.sk
Tieto inovatívne prístupy k vykurovaniu nie len že eliminujú potrebu tradičných radiátorov alebo kúrenia cez potrubia, ale tiež ponúkajú efektívne a energeticky úsporné riešenia, ktoré umožňujú individuálnu kontrolu teploty v každej miestnosti.

Univerzálne elektrické podlahové kúrenie
Elektrické podlahové kúrenie Heat Decor predstavuje výnimočné riešenie s ohromnou flexibilitou a jednoduchou inštaláciou, čo z neho robí skutočne inteligentnú voľbu. Prečo je ale také špeciálne?
Jeho tenký profil umožňuje bezproblémovú inštaláciu vykurovania dokonca aj pod plávajúcou podlahou, pričom nezasahuje do ostatných častí domu. Celý proces montáže, vrátane nainštalovania termostatu je jednoduchý a rýchly, navyše nepotrebuje komplexné stavebné zásahy, len výmenu existujúcej podlahy.
Prednosťou je aj to, že vykurovacia fólia HD-PRO má bezkonkurenčnú 30-ročnú záruku, zatiaľ čo vykurovacia fólia z rady EPL má garanciu v 25-ročnej záruky. To znamená, že si môžete byť istí komfortným vykurovaním po celý život bez stresu z neočakávaných výdavkov.
Infra kúrenie nie je len praktickým riešením, ale aj spoľahlivým spôsobom, ako si spríjemniť interiér a zabezpečiť teplý a útulný domov na veľa rokov.

Infra fólie so zárukou na celý život
Hlavnou výhodou vykurovacej fólie je, že prináša teplo priamo k vašim nohám. Stačí nastaviť termostat na príjemných 20 až 21°C a budete sa cítiť komfortne. Vďaka správnemu nastaveniu termostatu môžete ušetriť až 30 % energie.

Infrafólie vám poskytnú teplo na celý váš život, keďže majú garantovanú záruku na obdobie až 30 rokov a očakávanú životnosť celého systému okolo 50 rokov. To predstavuje nielen významné úspory v dlhodobom horizonte, ale aj stabilitu, bezúdržbovosť a spoľahlivosť vykurovania domácnosti.

Foto: www.Heatdecor.sk

Moderný infrapanel pre zvýšenie komfortu
Moderné infrapanely sú ďalším skvelým riešením pre rýchle a efektívne vykurovanie miestností pomocou elektrickej energie, pričom netreba zasahovať do komplexnej elektroinštalácie. Napriek tomu, že sú vzhľadovo podobné ako tradičné radiátory, ich princíp fungovania je rozdielny.

Infrapanely vyzerajú dizajnovo a môžeme ich pohodlne zavesiť na stenu, ideálne ďalej od okna, čím dosiahneme lepšie rozloženie tepla v miestnosti. Po montáži stačí zariadenie jednoducho pripojiť do zásuvky, nastaviť termostat a tešiť sa z tepla.

Výhodou je aj možnosť zámku nastavenia pre deti a ochrana pred prehriatím v podobe tepelnej poistky. Montáž je možné realizovať horizontálne alebo vertikálne podľa potreby, čo dodáva systému ešte väčšiu flexibilitu pri jeho inštalácii.

Ak sa teda chcete chrániť v prípade nedostatku prístupu k hlavnému zdroju tepla, elektrické podlahové kúrenie Heat Decor v kombinácii s univerzálnymi infra panelmi je správne riešenie.

Komentáre