Tereza Mašková vydala videoklip k piesni Budu při tobě stát

Víťazka Superstar 2018 Tereza Mašková prichádza s romantickým videoklipom Budu při tobě stát. Vydáva ho po úspechu predchádzajúceho klipu Náš příběh. Réžie sa ujal Jakub Mahdal, ktorý sa podieľal aj na námete a scenári. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

19.09.2023 10:00
mašková Foto:
Česká speváčka Tereza Mašková.
debata

„Pôvodne som chcela natočiť videoklip k inému songu, ale v určitom okamžiku som si všimla, že ma ľudia najviac označujú na Instagrame pri počúvaní piesne Budu při tobě stát a k tomu majú pri sebe svojho najbližšieho človeka: dcéru, syna, kamarátku, mamu, sestru či brata alebo partnera. Bolo to krásne sa na to pozerať, koľkokrát som mala pri tom slzy v očiach. Keď som videla ich emócie a ako pri tom plačú, bola som veľmi dojatá,“ hovorí Mašková.

„Táto téma je nadčasová, sentimentálna a verím, že sa v nej každý nájde. Budu při tobě stát je úplne odlišná v porovnaní s tými, čo som doposiaľ natočila. Prvýkrát vo svojom klipe mám hercov a ja v ňom vystupujem iba ako rozprávač. Povedala by som, že to je taký krátky film, kde sú tri príbehy, ktoré prebiehajú v rôznych časových líniách a sú prepojené rôznymi symbolmi, ktoré na konci odhalia pointu. Ale predovšetkým je to o láske,“ dodala.

Tereza ako prvá speváčka vo svojej kategórii vypredala legendárnu pražskú Lucernu. Veľkolepý koncert, ktorý sa uskutoční 19. novembra, sama nazvala Ružová Lucerna.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Tereza Mašková