V čase, kedy ceny len stúpajú je akákoľvek snaha zraziť ich smerom nadol vždy vítaná. S takýmto prístupom sa rozhodol osláviť svoje 11. narodeniny obľúbený technologický server Geekbuying. Ten pre zákazníkov zo Slovenska zostrojil perfektnú ponuku, ktorá sa odmieta veľmi ťažko.

Vzhľadom na to, že zlacnených gadgetov, elektrických bicyklov, kolobežiek a vysávačov je na jeden článok veľa, vybrali sme 5 našich tipov na zariadenia, ktoré sú nielen kvalitné, ale aj šikovné. Poďme rovno na to.

Eleglide Coozy
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Eleglide Coozy: Špička na od jari do jesene

Cena: 350,31 € | Kupón: NNNAff11th | Poštovné do SR: Zadarmo

  • Výkon: 350 W (max 540 W)
  • Batéria: 12,5 Ah
  • Čas nabíjania: 7 hodín
  • 10″ pneumatiky
  • Dojazd: 50-55 km
  • Hmotnosť: 18,7 kg

UPOZORNENIE: Cena platí v čase písania článku. Časom sa môže zmeniť.


Eleglide Coozy
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Kolobežka Eleglide Coozy disponuje poriadne silným 350 W elektromotorom, ktorý v špičke dosahuje až 540 W a objemnou 12,5 Ah batériou. To v praxi znamená, že vás dokáže rozbehnúť rýchlo a na dlhú dobu, keďže dojazd presahuje 50 kilometrov. Kolobežka sa tiež vyznačuje odolnou konštrukciou, veľkou plošinou, na ktorej stojíte a tiež 10-palcovými pneumatikami. Tie zaistia nielen bezpečnú, ale aj pohodlnú jazdu.

Opätovné nabitie tak veľkej batérie trvá približne 7 hodín, takže z 0% na 100% ju doplníte kľudne v práci, škole či doma cez noc. Aby toho nebolo málo, všetky aktuálne informácie sa v prehľadnej forme zobrazia na LCD displeji v strede riadidiel.

Eleglide Coozy
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Eleglide Coozy: Bezpečnosť na prvom mieste

O bezpečnosť sa okrem veľkých pneumatík starajú aj ďalšie systémy. Spomenieme napríklad zadnú kotúčovú brzdu s funkciou E-ABS, ktorá brzdí rýchlo a pohotovo. Ide o skutočne kvalitne postavený stroj, ktorý váži 18,7 kg, čím zaručí nosnosť úctyhodných 120 kg. Určená je preto prevažne pre dospelých, resp. väčších ľudí, ktorí chcú vyskúšať aké pohodlné je takéto cestovanie.

Eleglide Coozy
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Kolobežku Eleglide Coozy si môžete kúpiť v obchode Geekbuying za akciových 350,31 €. Upozorníme však, že takáto cena sa neudrží dlho a skladové zásoby sa rýchlo míňajú. V košíku preto zadajte kupón NNNAff11th, čím aktivujete cenu nižšiu o 150 €. Pochopiteľne, rýchle doručenie kuriérom až domov je aj v tomto prípade úplne zadarmo.

ŠpecifikáciaHodnota
Hmotnosť18,7 kg
Rozmery (rozložená)1130 x 536 x 1210 mm
Rozmery (zložená)1130 x 516 x 607 mm
Nosnosť120 kg
Výkon motora350 W
Maximálna rýchlosť25 km (odomknuteľné v aplikácii)
OdolnosťIPX5
BrzdyE-ABS + kotúčové
Dĺžka nabíjania7 hodín
Maximálny dojazd55 km
Pneumatiky10 x 2,5“
AplikáciaGreenDrive
Cena350,31 € (kupón: NNNEUCOZZY)
Zdroj: Eleglide

Wanbo TT: Prenosný projektor od Xiaomi “do vrecka”

🛒 Cena: 239 € | 🎫 Kupón: NNNWanboTTT | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Prenosný projektor Wanbo TT vďaka jasu na úrovni 650 lumenov a Full HD rozlíšeniu (1080p) ponúka dosť výkonu pre skutočne pohodlné sledovanie vašich obľúbených filmov a seriálov. V jeho výbave je 2.4/5 GHz Wi-FiBluetooth, vďaka ktorému zas môžete preniesť obraz zo svojho smartfónu na projektor a pozerať si tak napríklad fotky či uložené videá.

Wanbo TT
Zdroj: Wanbo

Projektor Wanbo T6 MAX dokáže vytvoriť obraz s uhlopriečkou 50 až 200 palcov zo vzdialenosti 1,3 až 7 metrov. Pochopiteľne, čím ďalej od steny alebo plátna bude, tým bude obraz menej jasný. Málokto by ale chcel v izbe pozerať obraz na 200-palcovej „obrazovke“. V zariadení sú tiež zabudované dva reproduktory s výkonom 5 W, čo znamená, že pre pozeranie nepotrebujete žiadne prídavné zariadenia. Slúchadlá alebo externé reproduktory však samozrejme pripojiť môžete.

Bohatá konektivita

Zariadenie disponuje širokou paletou konektivity. K dispozícii budete mať HDMI, AV, USB či 3,5 mm výstup pre slúchadlá. Jednoducho, všetko, čo by ste od takého malého zariadenia mohli chcieť, dostanete.

Wanbo TT
Zdroj: Wanbo

Ak hľadáte ideálne riešenie na cesty alebo ako sme písali vyššie, do izby na internát či len tak domov, toto môže byť veľmi zaujímavá voľba.

Na Slovensko vám ho dovezie kuriér do pár dní bez nutnosti platenia za poštovné. Veľmi, veľmi príjemná ponuka, ktorá môže potešiť tých najväčších fanúšikov veľkých obrazoviek.

DUOTTS C29: 750 W motor, skvelý dojazd

🛒 Cena: 769,99 € | 🎫 Kupón: NNNNDTC29 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

DUOTTS C29
Zdroj: DUOTTS

Elektrobicykel DUOTTS C29 sa pýši niekoľkými zaujímavými vlastnosťami. Tou prvou je šasi z ľahkej zliatiny hliníka, ktorá je nielen pevná, ale aj odolná voči korózii. Aj napriek objemnej batérii a elektromotora tak bicykel váži len 28 kilogramov, pričom je dosť pevný na to, aby odviezol až 150 kg. O pohodlie sa starajú 29-palcové pneumatiky hrubé 2,1 palca.

Výkon má na starosti 750 W elektromotor, ktorý vás „rozbehne“ až na maximálnu rýchlosť 50 km/h. S brzdením naopak pomôžu kotúčové brzdy. Okrem motora je samozrejme veľmi potrebná aj dosť objemná batéria. Výrobca v prípade DUOTTS C29 zvolil 15 Ah akumulátor, ktorý zabezpečuje úctyhodný dojazd 50 km na jedno nabitie. Batéria sa z 0 % na 100 % nabije za slušné 4 – 5 hodín.

DUOTTS C29
Zdroj: DUOTTS

Bicykel tiež disponuje 21-stupňovým systémom SHIMANO a odolnosťou voči vode a prachu na úrovni IP54. Základ je teda fantastický a ešte lepší je dizajn. Veľmi sa nám páči, že bicykel neprináša žiadne exotické prvky. Jednoducho vyzerá ako horský bike, ktorý má navyše elektromotor pre jednoduchšie cestovanie.

V balení okrem samotného bicykla nájdete a batérie nájdete aj nabíjačku, nástroje na poskladanie a pumpu na nafúkanie pneumatík.

DUOTTS C29
Zdroj: DUOTTS

Elektrický bicykel čo najlacnejšie? Jedine tu

Ak sa vám bicykel zapáčil, kúpiť si ho môžete v overenom obchode Geekbuying, ktorý vám ho domov zašle kuriérom. Aktuálne vďaka kupónu NNNNDTC29 stojí len 769,99 €. Od objednania do doručenia to vzhľadom na to, že sa bicykel nachádza v európskom sklade, bude trvať len 3 – 5 pracovných dní. Za poštovné samozrejme neplatíte.

Roborock S8: Duo kefa, ktorá si poradí aj s veľkým znečistením

🛒 Cena: 561,61 € | Kupón: 11ANNIHO1 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Zdroj: Roborock

Roborock S8 ako vôbec prvý model od výrobcu prináša fantatickú novinku, ktorá úplne zmení výkon vysávača. Na spodnej strane sa po novom nachádzajú až dve kefy, ktoré firma nazýva DuoRoller. Kefy sa točia v opačných smeroch, vďaka čomu nasávajú nečistoty výrazne jednoduchšie než doteraz. Navyše, s extrémne rýchlym a efektívnym upratovaním im pomáha aj ohromný 6 000 Pa sací výkon.

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Podobne ako pri Roborock S7, aj Roborock S8 disponuje technológiou mopovania VibraRise, ktorá pre odstránenie škvŕn používa sonické vibrácie, ktoré podlahu rozvibrujú až 3-tisíc krát každú sekundu. Vysávač mopom na podlahu tlačí pri sile 6 N, vďaka čomu vyvíja dostatočný tlak na to, aby odstránil aj tie nečistoty, ktoré sa budú brániť najviac.

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Nemusíte sa ale báť, robotický vysávač vám nebude mopovať aj koberec, je vybavený senzorom, ktorý rozozná povrch, na ktorom sa nachádza a mop dokáže zdvihnúť o 5 mm, aby tým zabránil kontaktu s kobercom.

Zdroj: Roborock

Roborock S8: PreciSense LiDAR s 3D navigáciou

Nebola by to firma Roborock, ak by do novej generácie nevniesla niečo nové a inak tomu nie je ani teraz. Novinka je totiž vybavená technológiou PreciSense, ktorá na navigáciu po byte či dome využíva hneď niekoľko spôsobov. Jedným z nich je aj „3D štrukturované svetlo,“ ktoré mu umožňuje pochopiť, aké prekážky sa nachádzajú na podlahe.

Špeciálnemu svetlu zároveň pomáha špičkový LiDAR, vďaka ktorému sa vysávač nikdy nestratí. V aplikácii vám zároveň vysávač umožní vytvoriť 3D mapu vášho bytu alebo domu, aby ste v prípade problému mali predstavu, čo sa mohlo stať aj vtedy, keď napríklad nebudete doma.

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Nakoniec, inteligentné zariadenia majú slúžiť nám a nie my im. Roborock S8 prichádza s možnosťou navoliť si v aplikácii, kedy sa má nabíjať. Táto možnosť je tam z toho dôvodu, aby ste si mohli zvoliť, kedy máte doma elektrinu najlacnejšiu (väčšinou v noci). Vysávač využíje tieto informácie a zo siete si bude elektrinu pýtať len vtedy.

Roborock S8: Cena a doručenie

Vysávač si môžete kúpiť už dnes. Dostupný je v európskom sklade v Poľsku, odkiaľ vám na Slovensku príde v priebehu niekoľkých krátkych dní. Doručenie zväčša trvá len 2-3 dni. Zariadenie vám doručí kuriérska spoločnosť bez ďalších poplatkov.

FOSSiBOT F2400: Elektrostanica pre všetkých

🛒 Cena: od 1 099 € | 🎫 Kupón: NNNMDF2400 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

FOSSiBOT F2400 je podobne, ako podobné elektrostanice, vo svojej podstate gigantická powerbanka, ktorá dokáže poháňať rôzne domáce spotrebiče. Nemáme tým na mysli len telefóny, tablety či notebooky, ale napríklad televízory, chladničky a podobne.

FOSSiBOT F2400
Zdroj: FOSSiBOT

Výrobca zariadenie vybavil LiFePO4 článkami s kapacitou 2048 Wh a maximálnym výkonom 2 400 W. K dispozícii budete mať až 6 zásuviek, 6 USB portov a 4 DC konektory. Do stanice tak môžete zapojiť televízor, rýchlovarnú kanvicu a dokonca aj mikrovlnnú rúru. Jednoducho, všetko, čo by ste v prípade výpadku elektriny mohli potrebovať.

FOSSiBOT F2400 podporuje pokrokovú technológiu nabíjania pri výkone 1 100 W, vďaka čomu sa z 0% na 100% dokáže nabiť len za niečo vyše 90 minút. To je na tak obrovskú kapacitu vynikajúca hodnota.

FOSSiBOT F2400
Zdroj: FOSSiBOT

Absolútna ochrana toho najdôležitejšieho

Ďalším fantastickým využitím FOSSiBOT F2400 je UPS – zdroj neprerušiteľnej energie. Ak bývate v meste či obci, ktorá je náchylná na výpadky alebo výkyvy dodávok elektriny, toto môže byť riešenie. Stačí, ak FOSSiBOT pripojíte k sieti a následne doň zapojíte napríklad monitor a počítač. V prípade výpadku či výkyvu dokáže stanica zareagovať do 0,01 sekundy a nahradiť tým elektrickú sieť. Vám sa nevypne počítač a budete si môcť uložiť všetko, na čom ste pracovali.

Model F2400 je kompatibilný aj so solárnymi článkami, ktoré sa dajú kúpiť samostatne alebo ako balíček. Pomocou nich môžete skombinovať nabíjací výkon z elektrickej siete a zo solárnych článkov a dosiahnuť tým nabíjací výkon až 1 600 W, čím sa ešte viac skráti čas potrebný na nabitie z 0% na 100%.

No a aby toho nebolo málo, vďaka použitiu LiPoFe4 článkov bude stanica vo fantastickom stave aj po 3 500 nabíjacích cykloch. Ide naozaj o zariadenie, ktoré vám bude slúžiť dlhé roky.

Zariadenia sú aktuálne naskladnené v európskom sklade, takže vám domov kuriérskou službou prídu do niekoľkých dní. Predajca pritom za doručenie neúčtuje ani cent navyše.