Pavilion v ZOO Brno, foto: Jarda 75, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bizarný prípad zo susedného Brna.

Počas uplynulého víkendu sa návštevníkom brnianskej ZOO naskytol veľmi netradičný pohľad, ktorý, žiaľ, nebol spôsobený žiadnym novým zvieraťom. Mladá žena sa totiž odrazu začala báť masívneho útoku slimákov, pričom nebezpečenstvo hrozilo maximálne v jej hlave, píše Brnenska drbna.

Cez víkend sa v zoologickej záhrade na Morave strhol prípad ako z filmu. V hlavnej úlohe však neboli zvieratá, ale návštevníčka, s ktorou si museli poradiť až privolaní policajti. Problém bol v tom, že 30-ročná žena údajne vyliezla bez topánok nad expozíciu lemurov, kde začala silno kričať na ostatných ľudí, aby si dávali pozor na útok slimákov.

Africká dedina v ZOO Brno, foto: Jarda 75, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

V záchvate paniky si na pohľad dezorientovaná žena pritiahla množstvo pozornosti a odmietala ísť dole z klietky, čo zamestnancov ZOO prinútilo k zalarmovaniu polície. Dve hliadky po príchode dokázali ženu dostať na zem, pričom tam „zábava“ ani zďaleka nekončila.

Požila drogy, aj alkohol

Podľa výpovede policajtov sa správala agresívne, kopala okolo seba a dokonca si vyzliekla tričko, pretože verila, že jej slimáky lezú po vlasoch aj celom tele. Dôvod tejto paniky bol však spôsobený drogami a alkoholom. Mladá žena totiž po zadržaná nafúkala cez 2 promile, pričom na oboch rukách mala známky po vpichoch, čo signalizovalo užitie drog.

Foto: Profimedia

Iní idú zo ZOO na večeru či drink, no táto dáma smerovala do záchytky, kde podstúpila detoxikáciu.

Uložiť článok

Najnovšie články