APLIKÁCIE A HRYSpravodajstvo

WhatsApp prináša novú funkciu, ktorá vylepší posielanie obsahu: Obľúbite si ju určite aj vy!

Platformu WhatsApp budete môcť už v blízkej dobe využiť pre zdieľanie fotografií v četoch vo vysokej kvalite. Nová funkcia príde už čoskoro.

Využívanie komunikačnej platformy WhatsApp je rozšírené medzi mnohými používateľmi, ktorí radi komunikujú rýchlo a bezpečne. Práve používatelia WhatsAppu sa v poslednej dobe stretávajú s viacerými novými funkciami, ktoré im vylepšujú používateľský zážitok. A ďalšia nová funkcia medzi nich zavíta v blízkej dobe, nakoľko im ponúkne odosielanie fotografií vo vyššej kvalite. Kvalita fotografií zo správ bola častokrát problémom v komunikácii, pričom používatelia väčšinou radšej volili odosielanie snímok prostredníctvom e-mailu alebo zdieľali fotografie na cloudových úložiskách. Ako nás však informuje portál wabetainfo.com, tomuto bude môcť byť už v blízkej dobe koniec. Populárna komunikačná platforma siahne po možnosti, na ktorú sme už dlho čakali.

WhatsApp nám umožní odosielanie fotografií v HD kvalite

Už ste niekedy skúšali svojim známym odoslať fotografie prostredníctvom sociálnych sietí? Na uverejnenie na vašej nástenke pravdepodobne kvalitu nemali, však? Tomu by ale mal byť v blízkej dobe koniec, keďže WhatsApp prináša možnosť posielania fotografií v HD kvalite. Pre odoslanie týchto fotografií sa však skonzumuje viac mobilných dát rovnako ako aj pri ich sťahovaní. Práve preto si budeme môcť vybrať, v akej kvalite fotografie odošleme.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
WhatsApp odosielanie HD fotografií
Zdroj: wabetainfo.com

V rámci WhatsAppu ide naozaj o veľkú zmenu, ktorú privíta snáď každý jeden používateľ. Dôvodom je to, že žiadna väčšia komunikačná platforma zatiaľ neponúka podobnú funkciu, ktorú by sme mohli využiť pre odoslanie fotografií. WhatsApp nám umožní odoslať fotografie vo vyššej kvalite, čo mu môže získať ešte viac používateľov. Aktuálne sa táto funkcia postupne prináša medzi prvých používateľov, ktorí ju môžu testovať. V najbližších týždňoch by ste ju v telefóne mohli zaregistrovať aj vy.

Prinesú podobnú funkciu aj ďalšie služby od Mety?

Ako určite dobre viete, WhatsApp patrí pod skupinu Meta, ktorá spravuje aj ďalšie sociálne siete. Medzi ne môžeme zarátať aj populárny Facebook spolu so službou Messenger, no aj Instagram určený pre zdieľanie fotografií a videoobsahu. Tieto služby sa postupne čoraz viac zjednocujú, pričom aj funkcie začínajú byť vo veľkej miere podobné. WhatsApp by teda možnosť odosielanie HD fotografií mohol zdieľať aj s Messengerom od Facebooku či dokonca s Instagramom. Aj tieto komunikačné platformy totiž často používame k tomu, aby sme odosielali snímky svojim známym.

WhatsApp_smartfon v ruke
Zdroj: flickr.com (Avansa regio Gent vzw) (CC BY-NC 2.0)

Nakoniec by sme radi spomenuli, že z funkcie budú môcť profitovať ako používatelia telefónov so systémom iOS, tak aj tí s Androidom. Odosielanie fotografií sa nám teda výrazne zjednoduší a budeme ho môcť vykonávať priamo prostredníctvom známych komunikačných platforiem.

Odosielate svoje fotografie známym prostredníctvom sociálnych sietí? A využijete možnosť ich odoslania v HD kvalite? Podeľte sa s nami v komentároch!

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close