Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna herečka šokuje: Musím si holiť tvár každý druhý deň!

Eva Mendes Zobraziť galériu (6)
Eva Mendes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Eva Mendes (49) právom patrí medzi najkrajšie ženy sveta a meno tejto slávnej herečky sa už roky objavuje v rebríčkoch tých najpríťažlivejších celebrít. Pri pohľade na ňu znie priam neuveriteľne, že budúci rok oslávi už 50. narodeniny. O svoj zovňajšok sa kráska príkladne stará a ako vyšlo aktuálne najavo, podstupuje aj rôzne, občas bizarné, procedúry.

Eva Mendes má na sociálnej sieti Instagram zhruba 4,2 milióna followerov. S nimi sa ochotne delí o rôzne tipy týkajúce sa rodičovstva, starostlivosti o domácnosť, či o svoj zovňajšok. V súvislosti s tým sa aktuálne postarala o poriadne prekvapivé odhalenie. Kráska s kubánskymi koreňmi totiž priznala, že si musí holiť tvár. 

Urobila tak v rámci videa, ktoré zachytáva, aké rôzne skrášľujúce procedúry podstupuje. Medzi nimi napríklad aj tzv. dermaplaning, pri ktorom sa skalpelom alebo žiletkou akoby oholí vrchná vrstva pokožky. A s ňou aj nežiadúce chĺpky. „Áno. holím si tvár!” priznala pri videu slávna herečka. Fanúšikovia ju hneď na to zahrnuli viacerými otázkami. 

A Eva na ne ochotne odpovedala. Keď sa jej pýtali, ako často túto procedúru musí absolvovať, bola opäť raz priama. „Som šelma, takže to potrebujem absolvovať každý druhý deň,” prezradila kráska, ktorá sa môže pochváliť bezchybnou a žiarivou pleťou. 

 

Viac o téme: Eva Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu