Podujatie Svet žien rozhovormi priblíži výzvy, ktorým ženy denne čelia

NETKY.SK • 6 Jún 2023, 17:00 • 2 min
Podujatie Svet žien rozhovormi priblíži výzvy, ktorým ženy denne čelia

Dobšiná - V meste Dobšiná v okrese Rožňava sa v sobotu (10. 6.) bude hovoriť o výzvach, ktorým ženy denne čelia. O svojich úspechoch, zlyhaniach či radostiach verejnosti povedia štyri inšpiratívne ženy, súčasťou podujatia bude i hudobný program.

slovakia

left justify in out

Podujatie Svet žien organizuje nezisková organizácia Karpatská nadácia v rámci programu UPre ženy, ktorý je zameraný na vzdelávanie žien z marginalizovaných rómskych komunít. TASR o tom za neziskovú organizáciu informovala Dominika Franeková. "Vnímame, že spoločnosť sa rozdeľuje takmer vo všetkých témach, aj tých ženských. Niektorá žena sa venuje kariére a nestará sa o rodinu, druhá sa zasa až prehnane stará o svoje deti, iná sa rozhodne deti nemať. Na tomto podujatí chceme ženám ukázať, že hoci pochádzame z rôznych svetov a riešime aj odlišné problémy, máme toho veľa spoločného a podstata ženskosti je rovnaká," priblížila Gabriela Krestián Kuchárová z Karpatskej nadácie. Posolstvo o ženskej jedinečnosti chcú organizátori verejnosti priblížiť prostredníctvom rozhovorov s inšpiratívnymi ženami. V Dobšinej tak budú diskutovať speváčka Katka Koščová, manažérka Lucia Černáková, Monika Gonová a moderátorka Krestián Kuchárová. Súčasťou podujatia bude i hudobný program, diagnostika zdravia, výstava fotografií či detský kútik. Podujatie Svet žien organizuje Karpatská nadácia v spolupráci s mestom Dobšiná a organizáciou Detstvo deťom, uskutoční sa v sobotu od 17.00 h v Kultúrnom dome v Dobšinej. Vstup je bezplatný, kapacita priestoru je však obmedzená. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies