Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
7. júna 2023, 17:05
Čas čítania 0:40

Polonahá žena skákala po streche v brnianskej zoo. Bála sa, že na ňu útočí armáda slimákov, predtým užila návykové látky

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Žena pod vplyvom drog mala pocit, že na ňu útočia slimáky.

Polonahá žena pod vplyvom návykových látok vyskočila v brnianskej zoo na strechu a začala pokrikovať na návštevníkov. Na streche expozície lemurov sa údajne ukrývala pred útokom slimákov. Informoval o tom portál Brněnská Drbna.

Podľa medializovaných informácií si 30-ročná žena myslela, že na ňu útočí armáda slimákov. Šokovaní návštevníci zoo nevedeli, čo majú robiť, a preto zavolali políciu. Dve privolané hliadky sa usilovali dostať ženu dole z konštrukcie, čo sa im po chvíli podarilo. 

Bála sa slimákov na tele

„Správala sa agresívne, jej pohyby boli nestále, nepredvídateľné, dvíhala nohy zo zeme a kopala okolo seba. Zároveň stále kričala, že všade sú slimáky, ktoré jej lezú po vlasoch. Dokonca si vyzliekla tričko v presvedčení, že ich má na tele,“ uviedla hovorkyňa Mestskej polície Brno Jana Pokorná.

Policajti ženu zaistili, aby neublížila sebe ani nikomu inému. Neskôr zistili, že v krvi mala dve promile alkoholu a rany po vpichoch od injekčnej striekačky na oboch horných končatinách. Pred incidentom užila návykové látky. Záchranári ju napokon vyšetrili a odviezli na pohotovosť na detoxikáciu. 

slimák
Zdroj: Unsplash/Alexas_Fotos
Domov
Zdieľať
Diskusia