Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
7. júna 2023, 16:30
Čas čítania 0:32

Superlacný obchod Action ohlásil novú predajňu na východe Slovenska. Znovu si vybral nečakané mesto a hľadá vedúcich

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po novom nájdeš Action už aj v Kežmarku.

Slováci sa môžu pripraviť na ďalšiu prevádzku superlacného holandského reťazca Action. Ten svoju novú predajňu otvorí v Kežmarku. Sieť reťazca po Slovensku tak narastie už na sedem miest, kde môžeš nakúpiť produkty za výhodnú cenu. 

Firma na stránke Profesia.sk aktuálne ponúka funkciu manažéra predajne s nástupným platom 1 250 eur mesačne. Na vedenie funkcie musíš spÍňať jazykové znalosti zo slovenčiny a mať úspešne absolvovanú strednú školu s maturitou. 

Na Slovensku môžeš lacný obchod nájsť v Bratislave v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch a v obchodnom centre Danubia na Panónskej ceste v Petržalke. Lacné produkty z reťazca nájdeš aj v obchodnom centre Klokan vo Zvolene a v Topoľčanoch v NC Jama. Na konci mája otvorila firma ďalšie dve predajne v Martine a Trnave

Najbližšie sa chystá otvárať predajne v Spišskej Novej Vsi, Michalovciach či Rimavskej Sobote.

action profesia.sk
Zdroj: Profesia.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia