Bývalý zamestnanec vládnej organizácie vyšetrujúcej UFO prezradil šokujúce správy.Twitter/gdh, Brainee/canva/
StoryEditor

Bývalý zamestnanec vládnej organizácie vyšetrujúcej UFO prezradil šokujúce správy. USA podľa neho vlastní mimozemské plavidlo

Michal Čiernik07.06.2023., 13:00h

Vyslúžilý dôstojník americkej národnej spravodajskej služby prezradil, že Spojené štáty vlastnia neporušené mimozemskú loď spolu s mŕtvymi telami neznámeho druhu.

Lajkuj Brainee.sk na

Informátor David Charles Grusch, ktorý je bývalým členom Národnej geopriestorovej spravodajskej agentúry a Národného prieskumného úradu uviedol, že bol v rokoch 2019 až 2021 súčasťou pracovnej skupiny, ktorá bola zriadená na identifikáciu UFO. Po novom premenového na „neidentifikované anomálne javy“ alebo UAP. Teraz sa v sérii rozhovorov rozhodol zverejniť tajné informácie o mimozemských technológiách, ktoré organizácie utajovali desiatky rokov.

Veterán vzdušných síl a bývalý člen Národnej geopriestorovej spravodajskej agentúry, uviedol, že USA a ďalšie štáty sú zapojené do prísne tajných pretekov v zbrojení pomocou mimozemskej technológie. Podľa Gruscha, vláda USA okrem vlastnenia a obnovy mimozemských plavidiel, získala aj pozostatky mimozemských pilotov, uvádza The Debrief.

Mŕtvy mimozemšťania 

S odvolaním sa na svedecké výpovede mnohých súčasných a bývalých spravodajských dôstojníkov Grusch tvrdí, že kľúčové informácie o nájdenom nehumánnom plavidle boli počas jeho funkčného obdobia zadržané pracovnou skupinou UAP. „Myslel som si, že je to úplne šialené a najprv som si myslel, že si zo mňa robia srandu,“ povedal Grusch. „Verte tomu alebo nie, v tých kozmických lodiach našli aj telá pilotov. Akokoľvek fantasticky to znie, je to pravda,“ prezradil pre NewsNation. 

Napriek tomu, že nikdy dôkazy na vlastné oči či na fotografiách nevidel. verí svojim kontaktom, od ktorých má tieto informácie. „Mám veľa starších, bývalých, spravodajských dôstojníkov, ktorí za mnou prišli, z ktorých mnohých som poznal takmer celú svoju kariéru a ktorí sa mi zverili, že sú súčasťou spomínaného tajného programu,“ prezradil.

image

David Charles Grusch, ktorý je bývalým členom Národnej geopriestorovej spravodajskej agentúry a Národného prieskumného úradu uviedol, že bol v rokoch 2019 až 2021 súčasťou pracovnej skupiny, ktorá bola zriadená na identifikáciu UFO.

Twitter/gdh,/

Takmer v rovnakom čase v článku pre portál POLITICO, vyzval iný bývalý predstaviteľ spravodajskej služby Christopher Mellon vládu, aby bola transparentnejšia so svojimi programami zameranými na UAP. Mellon napísal, že od roku 2017 pomáhal Kongresu a verejnosti odhaliť pravdu o UAP a požiadal vládu, aby odhalila pravdu o svojich zisteniach, pretože americký ľud „má právo poznať pravdu o tejto záležitosti.“ Mellon už roky presadzuje väčšiu transparentnosť a bol súčasťou Tom DeLonge‘s To the Stars Academy, ktorá sa venuje odhaľovaniu ďalších informácií o UAP.

Vláda stále zatĺka 

Vo vyhlásení pre DailyMail sa k správam vyjadrila aj hovorkyňa ministerstva obrany Sue Goughová. „K dnešnému dňu All-domain Anomaly Resolution Office​ (AARO) neobjavila žiadne overiteľné informácie, ktoré by potvrdili tvrdenia, že v minulosti existovali akékoľvek programy týkajúce sa vlastnenia alebo reverzného inžinierstva mimozemských materiálov. Alebo že v súčasnosti existujú,“ prezradila.

image

Posádka zmizla, niektorí sa pripiekli k trupu lode. Paranormálny experiment je dodnes záhadou

Grusch, ktorý slúžil v Afganistane odovzdal podrobnosti o údajných tajných operáciách s mimozemskou technológiou Kongresu a generálnemu inšpektorovi spravodajskej komunity.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/veda/vesmir, menuAlias = vesmir, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 11:07