Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenské celebrity ZAPLAVILI ulice Bratislavy: Maroš Kramár v BOLESTIACH… Okamžitá STOPKA!

Maroš Kramár prišiel pomôcť aj s bolesťami. Zobraziť galériu (25)
Maroš Kramár prišiel pomôcť aj s bolesťami.

BRATISLAVA - Bratislavské trhovisko Miletičová sa dnes zaplnilo známymi tvárami z televíznych obrazoviek a dosiek, čo znamenajú svet. Konala sa tam totiž charitatívna akcia s názvom Misia - aby bol svet lepší a slovenské celebrity sa na celý deň stali kuriérmi. Prišiel aj herec Maroš Kramár (64), no v bolestiach!

Misia plná celebrít a Maroš Kramár priznal ťažkosti (Zdroj: Ján Zemiar)

Po ročnej pauze sa dnes opäť konala akcia Misia - aby bol svet lepší. Každoročne sa do nej zapojí obrovské množstvo známych tvárí a inak to nebolo ani tentokrát. Herci ako Marcel Nemec, Zuzana Vačková, Maroš Kramár, Karin Haydu, Peter Kočiš si Dušan Cinkota sa preháňali bratislavskými ulicami na elektrobicykloch a roznášali certifikáty ľuďom, ktorí si ich objednali.

Misia -  aby bol svet lepší
Zobraziť galériu (25)
Misia - aby bol svet lepší  (Zdroj: Ján Zemiar)

Cieľom celebritných kuriérov bolo vyzbierať peniaze, ktoré následne poputujú tým, ktorí sú odkázaní na pomoc druhých. Nie všetci však využívali ekologickejší spôsob prepravy. Maroša Kramára totiž trápili nepríjemné zdravotné problémy. Rozvážanie certifikátov na bicykli preto neprichádzalo do úvahy. Tomuto spôsobu dopravy preto musel dať okamžitú stopku. 

Slovenské celebrity ZAPLAVILI ulice
Zobraziť galériu (25)

„Zdravotne sa cítim zle, ale inak dobre,“ prezradil pre Topky.sk Maroš a neskôr sa nám zdôveril s tým, čo ho trápi. „Som otejpovaný, tak ma bolia kríže a nemôžem ísť na bicykel. To ma mrzí,“ priznal herec, ktorý mal celý chrbát olepený špeciálnymi náplasťami, ktoré mu boľavé kríže fixovali. Našťastie sa vynašiel a napriek svojmu nepohodliu sa rozhodol, že spraví dobrý skutok a jazdil na svojom vlastnom aute.

Viac sa dozviete z rozhovoru vyššie!

Slovenské celebrity ZAPLAVILI ulice
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Misia - aby bol svet lepší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu