Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2023, 14:30
Čas čítania 3:24
Tímea Krauszová

BEAUTY DROP: Brutálne SPF, sexi paletka do 10 eur a všetko pre letný glow od Fenty Beauty aj Kylie Cosmetics

MÓDA KOZMETICKÉ NOVINKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU KRÁSA
Uložiť Uložené

V máji 2023 predstavili kozmetické značky množstvo noviniek. Vybrali sme tie, ktoré nás najviac zaujali a hodia sa do letného repertoára.

Vitaj pri našom novom Beauty Drop. Každý mesiac ti predstavíme najzaujímavejšie novinky zo sveta krásy, ktoré značky predstavili. Sledujeme produkty na vlasy či nechty, neujde nám ani nová dekoratívna kozmetika a skincare. Udržiavame ti prehľad, aby ti stačilo len vybrať a nakúpiť si to, čo sa ti naozaj zíde.

biznise s krásou píšeme nezávisle a kriticky. Pomôžeme ti zorientovať sa v nových trendoch, s pomocou odborníkov overujeme hacky aj nové produkty skôr, ako ti ich odporučíme, a prinášame ti aj reportáže z rôznych procedúr. Ak chceš našu tvorbu podporiť, pridaj sa do klubu Refresher+.

1. SPF, ktoré ti nahradí aj krém

Dnes už ikonická kórejská značka Beauty of Joseon sa zrejme oficiálne stáva SPF kráľovnou sociálnych sietí. Predstavila nový produkt Ginseng Moist Sun Serum s ochranným faktorom 50, ktorý si obľúbia ľudia so zmiešanou a suchou pleťou. Dohromady tak má značka v ponuke už tri opaľovacie produkty: jeden krémový, jeden sérový a jeden v tyčinke.

Novinka má ľahkú, gélovú konzistenciu ideálnu na leto. Zanecháva žiarivý finiš a je hydratujúci, takže ti teoreticky v horúcich dňoch nahradí aj hydratačný krém. Pokožku nielen chráni, ale aj zvlhčuje a vyživuje a vytvára známy glass skin efekt. Obsahuje 30 % ženšenu, 2 % niacínamidu a vitamín E.

Cena: 19,90 €

Prehľad všetkých 3 SPF produktov značky.
Prehľad všetkých 3 SPF produktov značky. Zdroj: Beauty of Joseon

2. Nová limitka od Catrice

Obľúbenkyňa z drogérií predstavila kolekciu inšpirovanú jarnou záhradou. V Secret Garden nájdeš paletku na tvár a líčka, k tomu aj štetec, farebné oleje, matné rúže na pery a pleťové sérum s obsahom kyseliny hyalurónovej a glycerínom. Ohromí ťa však najmä krásny kvetinový obal a k tomu aj kvetinová vôňa. Ľahké hydratačné sérum by ti s espéefkom na leto aj celkom mohlo stačiť.

Odporúčané
Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) 19. apríla 2024, 9:30

Produkty na pery majú typicky jarné farby, od žiarivejšej koralovej až po sýtu ružovú, a paletka má koralovú lícenku, teplý bronzer a dva rozjasňovače.

Cena: od 3,95 do 8,95 €

Limitka Secret Garden.
Limitka Secret Garden. Zdroj: Catrice

3. Chladiaca podkladová báza od NYX

Vyhladzuje, minimalizuje póry, spevňuje pokožku, hydratuje, upokojuje, má chladivý efekt a ešte aj predĺži životnosť mejkapu. NYX sa na letnú sezónu 2023 fakt hecol a predstavil Face Freezie: chladiaci primer a hydratačný krém v jednom.

Obsahuje snehovú hubu a niacínamid na celodennú hydratáciu, neobsahuje mentol ani pridaný parfum, nemal by ťa teda nepríjemne štípať alebo podráždiť. Neobsahuje ani silikóny, takže úplne matný efekt s ním nedosiahneš, ale je tak akurát lepivý, aby na ňom mejkap dobre držal a dal sa potom zmatniť púdrom.

Cena: 19,95 €

Primer s chladivým účinkom.
Primer s chladivým účinkom. Zdroj: NYX Cosmetics

4. Slovenská značka doplnila svoju kolekciu

Slovenská značka SIMPL Therapy uviedla na trh štyri nové cleansery. Doplnili tak svoju kolekciu, v ktorej boli doposiaľ štyri séra a krémy vytvorené s ohľadom na potreby pleti – bez rozdielu veku či pohlavia. Týchto osem produktov sme v Refresheri už testovali, prečítaj si našu recenziu.

Odporúčané
Napichať pery si môžeš dať už aj v kozmetickom salóne. Na aké riziká treba myslieť? Napichať pery si môžeš dať už aj v kozmetickom salóne. Na aké riziká treba myslieť? 5. apríla 2024, 9:30

Každý cleanser môžeš používať samostatne alebo ich medzi sebou kombinovať v rámci večerného dvojitého čistenia. V ponuke je Gel to Oil ideálny na odličovanie suchej pleti, Micellar Gel, ktorý odlíči najmä zmiešanú a normálnu pleť, mliečko Cleansing Milk a Purifying Cleansing Gel na problematickú pokožku.

Cena: 20 až 25 €

Čistiaci gél bez oleja má veľmi ľahkú osviežujúcu textúru a zloženie vhodné najmä na zmiešanú, mastnú a problematickú pokožku.
Čistiaci gél bez oleja má veľmi ľahkú osviežujúcu textúru a zloženie vhodné najmä na zmiešanú, mastnú a problematickú pokožku. Zdroj: SIMPL Therapy

5. Nový prírodný odličovací balzam

Značka Weleda má nový odličovací balzam s organickým slnečnicovým olejom a výťažkami z fialky, nechtíka a harmančeka. Patrí do kolekcie Skin Food, ktorá je zrejme najpopulárnejším radom produktov značky.

Na konci dlhého dňa odstráni SPF, nečistoty a aj mejkap, po vyčistení ešte použi svoj klasický cleanser. Vďaka oleju v zložení dobre rozpúšťa aj vodoodolný mejkap, po kontakte s vodou sa balzam mení na mliečnu emulziu, ktorá sa ľahko zmýva. Nemusíš si tak tvár drhnúť. 

Cena: 10,95 €

Čistiaci balzam Weleda.
Čistiaci balzam Weleda. Zdroj: Weleda
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia