Život

Opäť môžete nakupovať a vyhrávať s DATARTom!

"Radi vyhrávate? S elektrošpecialistom DATART vyhrá každý!"

WEBMGAZIN.sk-OTS, 7. júna 2023 9:35
Foto: DATART
Stačí, že nakúpite akýkoľvek tovar v hodnote nad 20 € a získate žreb, s ktorým okamžite vyhrávate. Akcia Nakúp a vyhraj platí od 5. júna 2023 do konca mesiaca.

Obľúbená akcia, v ktorej je každý víťaz je späť. Na všetkých predajniach DATART, a tiež na e-shope čakajú výherné žreby na svojich majiteľov, tak neváhajte a využite túto príležitosť.

Foto: DATART

Zotri a vyhraj!


Ako na to? Stačí iba nakúpiť tovar v hodnote nad 20 € v jednej z 21 predajní DATART na Slovensku alebo využiť online nákup a kolotoč výhier sa môže začať. Za každý takýto nákup vám DATART pribalí stierací žreb, vďaka ktorému môžete vyhrať produkty od značky Whirlpool alebo využiť zľavu až 50 % na vybrané produkty. Každý jeden žreb je výherný. S DATARTom majú šťastie v hre jednoducho všetci.

Klimatizáciu v letnom období vyvážite zlatom

Ak vám už len pri pohľade do kalendára zostáva horúco, príďte si vybrať zo širokej ponuky klimatizácií do DATARTu. Najlepšie spravíte ak tak urobíte práve počas akcie Nakúp a vyhraj. Úľavu v horúcom počasí vieme docieliť ventilátorom či ochladzovačom vzduchu využívajúcim chladivý efekt prúdenia vzduchu. Určite nám však dáte za pravdu, že najúčinnejším riešením je jednoznačne klimatizácia. Tá sa rýchlo a účinne postará o chladný vzduch a jeho udržiavanie v miestnosti. Nemáte doma stacionárnu klimatizáciu? To vôbec nevadí. Vynikajúcu službu vám spraví aj jej mobilná verzia. Pri nákupe prenosnej klimatizácie však nezabudnite zohľadniť veľkosť miestnosti, plochu či orientáciu okien a prispôsobte tejto dispozícii výkon samotnej klimatizačnej jednotky.

Foto: DATART

„Menej známym faktom je, že niektoré modely prenosných klimatizácií poskytujú aj ďalšie možnosti úpravy vzduchu v interiéri, predovšetkým vykurovanie, ale aj odvlhčovanie či čistenie vzduchu,“ hovorí marketingová riaditeľka DATARTu, Sabina Boudová. Výber klimatizačných zariadení a ich funkcií je v DATARTe naozaj široký a je len na vás, ktoré zaradenie si vyberiete. Osviežte sa v lete dokonale vychladeným príbytkom a zabezpečte si komfort, aký ste v lete ešte nezažili.

Marketingová riaditeľka DATARTu, Sabina Boudová
Foto: DATART

V období od 5. - 30. júna 2023 máte jedinečnú možnosť vyhrať užitočné elektrospotrebiče značky Whirlpool alebo využiť zľavu až 50 % na vybrané produkty. Stačí iba spraviť nákup v hodnote nad 20 € a stierací žreb je váš. Ak nakupujete online a vyberiete si možnosť doručenia DOPRAVART, žreb vám odovzdá náš vodič. Najrýchlejšou možnosťou vyzdvihnutia objednaného tovaru je však bez pochýb RÝCHLART. V prípade, že si balíček preberiete v predajni, žreb vám odovzdá náš elektrošpecialista. Vďaka službe RÝCHLART bude objednaný tovar pripravený zadarmo na vyzdvihnutie vo vami vybranej predajni už do 30 minút od objednania. Produkty objednané cez e-shop na adresu zákazníka alebo na výdajné miesta (BalíkoBox, Packeta, pobočka pošty či Z-BOX) budú doručené spravidla do 24 hodín od objednania a stierací žreb nájdete vo vnútri balíka.

S DATARTom, popredným českým a slovenským predajcom elektroniky a domácich spotrebičov, sa jednoducho nakupovať oplatí.

Komentáre