Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nechutné správanie známej herečky: Ožratá spôsobila vážnu nehodu a napadla hasičov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

PASADENA - Jej nezodpovedné správanie ju vyjde poriadne draho. Známa herečka Haley Pullos (24) spôsobila počas apríla vážnu dopravnú nehodu, keď na diaľnici prešla do protismeru a čelne vrazila do iného auta. Následne sa zistilo, že Pullos bola pod vplyvom zakázaných látok a v najbližšej dobe ju čaká súd.

Haley Pullos sa preslávila predovšetkým svojím účinkovaním v populárnej telenovele General Hospital. Tá sa vysiela už od roku 1963 a od roku 2009 je je súčasťou aj Pullos. To sa však môže už čoskoro zmeniť.

Herečka totiž v apríli spôsobila v Pasadene dopravnú nehodu, pri ktorej sa vážne zranil 24-ročný muž. Pullos na diaľnici prešla do protismeru a aj keď sa jej prvé auto dokázalo vyhnúť, mladý muž už zrážke zabrániť nedokázal.

Haley Pullos
Zobraziť galériu (3)
Haley Pullos  (Zdroj: Profimedia)

Pullos bola navyše pod vplyvom zakázaných látok. Podľa informácii TMZ sa v jej aute našli malé fľašky tequily. O to šokujúcejšie bolo jej správanie po nehode. Umelkyňa mala udrieť jedného z hasičov, ktorý jej pomáhal, pretože nedával dostatočný pozor na jej tričko, ktoré podľa nej stálo 400 dolárov...

Za svoje činy však bude musieť prijať zrejme tvrdý trest. Muž, ktorého museli po nehode previezť do nemocnice kvôli vážnym zraneniam, ju totiž zažaloval. Navyše, celú situáciu pozorne sledujú aj šéfovia spomínaného seriálu General Hospital, ktorí si zrejme poriadne rozmyslia, či herečku ešte do tohto počinu obsadia.

Takto to vyzeralo na mieste nehody
Zobraziť galériu (3)
Takto to vyzeralo na mieste nehody  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Haley Pullos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu