Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka milenka v priesvitnom PRŠIPLÁŠTI, Adamec s novou ŽENOU a Plačková… Prisilné reflektory?!

Prišli aj tieto známe celebrity! Zobraziť galériu (5)
Prišli aj tieto známe celebrity! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera večer sa v jednom z bratislavských kín uskutočnilo predstavenie markizáckej minisérie, ktorú čochvíľa uvidíte aj na ich platenej platforme. Ani tentoraz si tento počin z dielne režiséra Jakuba Kronera nenechali ujsť známe tváre. Nechýbala ani hlavná hrdinka seriálu, ktorá prišla v priesvitnom pršiplášti. Spevák Lukáš Adamec vyvetral svoju druhú manželku a prekvapivo prišla aj Zuzana Plačková, ktorá na premiéry zvyčajne nechodí. Zuzka, v kine boli prisilné reflektory?!

Svet fantázie opäť ožíva vďaka markizáckej minisérii s názvom Vedma, ktorá sa ale na televízne obrazovky nedostane. Diváci budú môcť tento počin, v ktorom si zahrali známi slovenskí, ale i českí herci, pozrieť na platenej platforme Voyo.

Galéria: Premiéra seriálu Vedma

Pri tejto príležitosti sa včera v jednom z bratislavských kín konalo mini predstavenie, ktoré moderoval Vratko Sirági. Ten všetkých vtiahol do sveta kúziel. Spolu s ním na pódiu stáli aj niektorí herci, ktorí v seriáli účinkujú. Nechýbali hlavné hrdinky Gabika Marcinková a Antónia Líšková ani české osadenstvo. Premiéru si nenechali ujsť napríklad Ivan Franěk, Josef Trojan či speváčka Annet X, ktorá si tiež v snímke zahrala.

Premiéra seriálu Vedma
Zobraziť galériu (5)
Premiéra seriálu Vedma  (Zdroj: Ján Zemiar)

A práve jedna z hlavných predstaviteliek zvolila na túto udalosť naozaj zaujímavý outfit. Presnejšie úspešná slovensko-talianska herečka, ktorú môžete poznať aj zo seriálu Milenky, Antónia Líšková. Niektorým môžu jej šaty doslova pripomínať priesvitný pršiplášť. Ale nečudo, že si vybrala zo šatníka práve tento kúsok, keďže v Bratislave hlásia naozaj zlé počasie.

Antónia Líšková
Zobraziť galériu (5)
Antónia Líšková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Novinku si prišiel pozrieť aj spevák Lukáš Adamec, ktorý po dlhom čase vzal do spoločnosti svoju druhú manželku Zuzana. S tou mal svadbu ešte minulý rok v septembri. Hoci mu prvé manželstvo nevyšlo, tentoraz to vyzerá tak, že si bývalý superstarista našiel konečne tú pravú. Na premiére si totiž hrkútali ako také hrdličky.

Lukáš Adamec s manželkou
Zobraziť galériu (5)
Lukáš Adamec s manželkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

No snáď najväčšiu pozornosť na seba strhla influencerka a podnikateľka Zuzana Plačková, ktorá na celebritné premiéry vôbec nechodí. Tá ako vždy a všade vynikala, aj keď prišla zahalená v čiernom od hlavy po päty. Tvár si zakryla okuliarmi a mnohým pri pohľade na ňu prebleskla v mysli otázka, či boli v kine prisilné reflektory. Viac fotiek z červeného koberca nájdete v našej galérii vyššie.

Zuzana Plačková
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zuzana PlačkováAntónia LíškováLukáš Adamec s manželkou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu