Kali má nový song Mám chuť, Netkám prezradil čo po ňom zdedila dcéra aj ako je to s jeho chorobou!

NETKY.SK • 11 Jún 2023, 17:00 • 2 min
Kali má nový song Mám chuť, Netkám prezradil čo po ňom zdedila dcéra aj ako je to s jeho chorobou!

Obľúbený raper Kali má na konte novú medzinárodnú spoluprácu so zahraničnou hviezdou! Spolu Goyom Menorom z Nigérie a producentom Petrom Pannom zverejnili novinku s názvom Mám chuť. Pozrite si exkluzívny rozhovor pre Netky, v ktorom Kali prezradil, kto stratil kufre pri nakrúcaní klipu na Ibize, ktoré gény zdedila po ňom dcéra aj ako je to v skutočnosti s chorobou jeho hlasiviek!

slovakia

left justify in out

Slovenská hudobná scéna ožila vďaka medzinárodnej spolupráci rapera Kaliho so zahraničnou hviezdou Goyom Menorom z Nigérie, ktorý má na konte 10 miliónové streamy svojich skladieb. Ich spoločná pieseň s názvom Mám chuť je kombináciou hudobných štýlov s výrazným dôrazom na afrobeatový žáner.

Goya si vypočul moje pesničky a rozhodol sa, že to so mnou naspieva. Spolupráca bola super. Jediné negatívum bolo pri točení klipu na Ibize, kde sa Goyovi a jeho tímu stratili kufre, tak z toho boli prvé dni trošku smutní. Ale potom sa všetko vyriešilo a kufre prišli. Ja mám len tie najlepšie spomienky, sú to fajn ľudia. O Goyovi budeme ešte určite počuť, v Afrike je to veľké meno,“ opisuje spoluprácu Kali.    

         O vytvorenie hudobného podkladu pre novinku sa postaral uznávaný slovenský hudobný producent a skladateľ Peter Pann. Skladba prináša nové zvukové zážitky a zaujímavú melodickú linku aj vďaka detskému zboru MINI MAGIS, ktorý zaznie v závere songu. Peter Pann produkoval nielen skladbu, ale aj celý klip, ktorý sa nakrúcal na exotickom ostrove. Režisérmi klipu sú Dušan Krajčovič a Juraj Škula.  

Celkovo robím viac so zahraničnými interpretmi ako so slovenskými a Goya sa mi do tejto veci hodil najviac. Dokonca svoj part bol aj osobne nahrať u mňa v starom štúdiu v Petržalke. Som rád, že to má taký letný vibe, aj čo sa týka videoklipu, keďže sme ho aj kvôli tomu natáčali na Ibize. Verím, že to ľuďom navodí tú správnu atmosféru,” konštatuje Peter Pann.

img

Raper Kali pôsobí na slovenskej hudobnej scéne od roku 2008 a jeho tvorba je všetkým na prvé počutie známa.

Napísal som do tejto skladby slová, ktoré nadväzovali na Goyu. Mám chuť žiť, mám zdravú rodinu, mám úžasnú dcéru, robím to, čo ma baví a moja práca je vlastne mojim koníčkom. Celé je to o tom, že nie materiálne veci, ale maličkosti robia človeku najväčšiu radosť. Inšpiráciu mi prináša samotná hudba. Posledné dva albumy mám také pozitívnejšie, nemám byť prečo nahnevaný. Nič ma už len tak nerozhodí, ak aj sú nejaké hejty, beriem to s rezervou. Pozornosť venujem tomu, čo je pekné a to dávam aj na papier. Inšpirácia je moja rodina, môj život. A hlavne to, že sa naozaj nemôžem sa nič sťažovať,“ vyznal sa Kali.

Kalimu robí v živote radosť manželka Alica a dcérka Nelka, ktorá zdedila aj gény po slávnom otcovi.

Ona je ´salámistka´, rovnako ako ja. Moja manželka je taký oheň, síce pokojný človek, ale keď už, tak sa vie poriadne rozohniť. Ja to až tak nemám. Vždy som inklinoval ku športom, ale dcéra sa športu nevenuje. Ju extrémne bavia jazyky, v štyroch rokoch vie plynule hovoriť po anglicky, a to v nej podporujeme. Teraz začala chodiť na španielčinu a to ju tiež veľmi baví. To má po manželke. Po mne asi len to, že vyložiť si nohy a neriešiť. A keď jej aj niekto niečo hovorí, tak si to nevšíma,“ s úsmevom prezradil raper.

Kali aktuálne chystá nový album, ďalšie klipy a nové single. Dokonca pripravil skladbu s kapelou IMT Smile, prvú spoluprácu so speváčkou Tinou a so Superstaristkou Lenkou Piešovou. Netkám prezradil, ako je to s chorobou jeho hlasiviek.

Mám už piaty rok problém s hlasom, to vie každý, kto si vypočuje moje pesničky. Je počuť, že mám hlas taký chrapľavý. Ale nie je to preto, že by som ho chcel mať chrapľavý, ale proste mám poškodené hlasivky, je tam chronický zápal. Samozrejme, že na tom pracujem a je to takto - ak by som si na to nedával pozor a nič by som s tým nerobil, je tu možnosť, že by som do dvoch, troch rokov len šepkal a už by som nemohol fungovať. Mohol by som ísť na operáciu, ktorá by ma ale na dlho odstavila a to si nemôžem dovoliť. Takže sa o hlasivky starám, dávam sa dokopy. Nekončím s kariérou a som OK,“ odkazuje Kali.  

Nalaďte sa s Kalim, Goyom a Petrom Pannom na dovolenkový mood a vypočujte si ich letný hit Mám chuť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona