Menu

Pomoc na terapie pre Kikuška

Trvanie výzvy: 22. októbra 2022 - 22. októbra 2023

Cieľ výzvy

Delfínoterapie,muzikoterapie,Vertebrológ Dr.Veľ a jeho team.

Príbeh

Pomoc na terapie pre Kikuška

6-ročný Kristián sa narodil ako zdravé dieťa. Keď mal 2 roky, jeho mamina si začala všímať rozličné správanie. Nehral sa ako ostatné deti, prestal rozprávať. Po rôznych vyšetreniach mu bol diagnostikovaný detský autizmus. Veľmi mu pomáhajú delfinoterapie a rôzne iné terapie. Pomôžme mu uhradiť terapie u doktora Veľa v Polsku.

AHOJTE,

Volám sa Kristián mám 6 rokov,moja maminka mala bezproblémový pôrod a narodil som sa v 41tt ako zdravé dieťatko v mojich 2 rôčkoch si maminka na mne začala všímať zaujímavé sa hranie nehral som sa ako ostatné detičky v mojom veku hral som sa tak že všetko čo som chytil do ručičky buď som si točil alebo si to hojdal, prestal som džavotať aj to čo som dakedy vedel.Začali sme navštevovať rôzne vyšetrenia ale oni nám tvrdili že som ešte maličký na nejakú diagnózu a že mám ešte čas tak sme museli čakať lebo nám nikto nevedel pomôcť až keď som mal 3,5 roka tak mi zistili diagnózu to NECHCENÉ F84,0 detský autizmus.Hneď ako mi to zistili maminka začala so mnou pracovať ako vedela, navštívili sme aj ABA terapiu kde nám poradili ako sním pracovať, skúsili sme aj Delfínoterapiu ktorá je tak veľmi drahá no Kikuškovy sa vééľmi pačilo plávať s delfínmi dokonca mám špeciálne CD ktoré musím počúvať,ale veľmi by sme chceli vyskúšať novú terapiu pána vertebrológa Dr.Veľa ktorý pomáha našim detičkám napredovať a liečit sa a taktiež by som chcel vnímať aj ten Váš svet a nie byť uzavretý len v tom mojom.Veľmi veľmi by som chcel pochopiť aj môjho 2 ročného bračeka ktorý sa tak veľmi chce so mnou hrať a ja to s ním neviem preto lebo si ho strašne málo všímam...

Ak Vás náš príbeh oslovil pomôžte nám vyzbierať peniažky na terapiu. Zo srdca Vám dobrým ľuďom veľmi pekne Ďakujeme.

Aktualizácie

Ďakujeme 10. okt 2023

Ahojte, tak naša výzva sa čoskoro končí ďakujeme Vám zo srdiečka za vaše príspevky taktiež zdieľania aj keď sa naša výzva nenaplnila s celého srdiečka naozaj ďakujeme.

Jedno veľké Ďakujem 7. jún 2023

Ahojte darcovia naozaj Vám veľmi krásne ďakujem za príspevok ktorý ste nám zaslali alebo čo i len zdieľanie našej výzvy. Verím že spolu to zvládneme a dostaneme sa opäť k doktorovy Veľovy na terapie jeden krát sme sa tam dostali a Kikuško začal viacej vnímať detičky okolo seba a viacej udržuje očný kontakt tak tiež začal byť viacej drzejši čomu som rada pán doktor povedal že sa mu mení intelekt naozaj som veľmi vďačná každému jednému z Vás a tiež prajeme veľa zdravíčka. Ďakujeme zo srdca. 

Veľké Ďakujem 20. feb 2023

Milí darcovia naozaj Vám veľmi krásne ďakujem za každé jedno euro či zdieľania, za to že si čo i len prečítate náš príbeh i keď nám ešte veľa treba vyzbierať aby sme sa dostali k Dr.Veľovy na terapie naozaj sme vďačný za všetko.

Ďalšie informácie

Facebook
Kote555@azet.sk

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?