Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Daniel Landa predstavil videoklip k piesni Reality show

Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave sa 21. novembra 2014 uskutočnil koncert českého speváka Daniela Landu a jeho skupiny. . Foto: TASR/Jakub Kotian

Početný štáb s komparzom natáčal klip nepretržite 13 hodín vo filmových ateliéroch v Klecanoch.

Bratislava 6. júna (TASR) - Hudobný skladateľ, textár a rockový spevák Daniel Landa predstavil klip k piesni Reality show z nového albumu Minový pole. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Početný štáb s komparzom natáčal klip nepretržite 13 hodín vo filmových ateliéroch v Klecanoch. Objavia sa v ňom aj spevákove dcéry Rozálie a Roxana, ktoré v piesni spievajú zbory. Ide o vôbec prvý Landov klip, v ktorom používajú AI efekty.

"Do tejto pesničky sa AI hodila. Iba veľmi decentne, samozrejme. Klip je ináč postavený na Danovi, symbolicky sprevádzaného diváka svetom, ktorý je vlastne iba show," vysvetľuje režisérka Mirjam Landa. Za kamerou stál Tomáš Kobolka, s ktorým natáčala všetky posledné Danove klipy aj filmy Kvaska a Tacho.

Reality show je klip k piesni zo štúdiovej novinky Minový pole, vydanej 26. mája, ktorú pokrstil skladateľ Ondřej Soukup, producent prvých dvoch sólových albumov Daniela Landu - Valčík a Chcíply dobrý víly.





Reality show videoklip: