Z cesty! Mestom kráča James Bond a po boku má... Svoju mladšiu kópiu. Pozrite sa na syna Piercea Brosnana

Pred pár dňami sa zo slávneho predstaviteľa agenta Jamesa Bonda, herca Piercea Brosnana, stal sedemdesiatnik.

06.06.2023 00:00
pierce brosnan Foto:
Pierce Brosnan so synom Parisom na potulkách Parížom.
debata

Narodeniny oslávil okrem iného aj večerou so svojou manželkou, niekdajšou novinárkou Keely Shaye Smithovou, počas ktorej sa nevyhol paparazzi fotografom – viac tu.

Aktuálne trávi agent 007 čas v metropole Paríža a nie je sám. Ulicami sa túla so synom Parisom, ani v tomto prípade však „neušiel“ fotografom. Tí ho zachytili nielen na balkóne hotela, v ktorom sú ubytovaní, ale aj počas prechádzky centrom mesta. Zdá sa, že Brosnan si so synom užíva dovolenku v Európe, na Instagrame sa pochválil aj spoločným záberom z talianskej Florencie.

Spoločnosť mu robí mladší z jeho dvoch synov, 22-ročný Paris, ktorý podobu so svojím slávnym otcom nezaprie. Okrem Parisa má Brosnan s manželkou Keely Shaye Smithovou ešte syna Dylana, ktorý má 26 rokov.

Herec Pierce Brosnan a novinárka Keely Shaye Smith začali spolu randiť v roku 1994 a pred oltár sa postavili v roku 2001. Keely Shaye Smith je hercovou druhou manželkou, majú spolu dvoch synov – Parisa (22) a Dylana (26). V roku 1980 sa Brosnan oženil s hereckou kolegyňou, Cassandrou Harrisovou. O jedenásť rokov po svadbe zomrela na rakovinu. V roku 2013 prehrala boj s rakovinou aj hercova adoptívna dcéra Charlotte Emily.

Pierce Brosnan Čítajte viac Do života agenta 007 kruto zasiahla rakovina, smútok ho sprevádza životom

Brosnan si celkovo zahral Jamesa Bonda štyri razy vo filmoch – Zlaté oko (1995), Zajtrajšok nikdy nezomiera (1997), Jeden svet nestačí (1999) a Dnes nezomieraj (2002).

Pierce Brosnan a  Dwayne Johnson  počas...
Pierce Brosnan a  Dwayne Johnson počas...
+5Pierce Brosnan počas fototermínu k filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pierce Brosnan

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...