Komerčné články Praktické tipy

Večerná zábava na svadbe: Čo si pripraviť?

Svadobný deň je krásny a nádherný od samého začiatku. Honosný obrad, fotenie, odovzdávanie darov, gratulácie, obed… ale, povedzme si pravdu, každý sa najviac teší na večernú zábavu na svadbe! Nálada je zvyčajne uvoľnenejšia, nejaké tie drinky sa už tiež vypili a teraz sa to už len rozbehne! Preto by ste mali mať na večer pripravený program. Zvyčajne sa o to postará spoločnosť. Tu je niekoľko nápadov.

Novomanželský kvíz

Tu si môžete otestovať, ako dobre sa novomanželia skutočne poznajú. Posaďte ich na stoličku chrbtom k sebe a nechajte každého z nich podržať jednu svoju topánku a jednu topánku toho druhého. Moderátor súťaže bude klásť rôzne otázky z ich života, pričom odpoveďou bude vždy buď nevesta, alebo ženích. Novomanželia si preto podržia príslušnú topánku. Často sú sami prekvapení tým, čo o sebe navzájom nevedia!

Po hre môžete osláviť ich úspech spoločným tancom v kruhu. Svadobčania okolo nich vytvoria kruh, v ktorom budú držať prskavky na svadbu. Tieto fotografie budú nezabudnuteľné!

Príklady otázok:

  • Kto varí lepšie?
  • Kto upratuje dom častejšie?
  • Kto pije viac?
  • Kto je v posteli aktívnejší?
  • Kto v aute nadáva viac?
  • Kto spôsobuje bitky?

… a mnoho ďalších. Cieľom tejto hry nie je vyhrať, ale pobaviť hostí, čo sa zaručene stane.

Svadobná taška

Táto hra je naozaj originálna a veľmi zábavná populárna večerná zábava na svadbu. Vopred si pripravte 3 vrecká na peľ – môžu to byť obliečky na vankúš – do ktorých naskladáte zábavné doplnky, ako sú veľké slnečné okuliare, detské čiapky, kukly, podbradníky, čelenky, klobúky, parochne, masky, zástery, podprsenky a ďalšie.

Všetci sa zhromaždia na tanečnom parkete, DJ bude hrať a počas piesne sa tieto tašky budú rozdávať medzi svadobčanmi. Vo chvíli, keď DJ vypne hudbu, musí osoba, ktorej zostalo vrecko v ruke, vyloviť jednu rekvizitu a nasadiť si ju. Tento postup bude pokračovať až do úplného konca, keď vo vreciach nezostane ani jedna rekvizita.

Nezabudnite na fotoaparáty, pretože konečný stav bude určite potrebné zvečniť. Pri pohľade na fotografie sa budete smiať ešte dlho potom.

Lovci pokladov

Pripravte si 10 stoličiek a 10 hráčov. V každom kole moderátor požiada každého, aby splnil nejakú úlohu – zvyčajne ide o to, aby niečo priniesol. Pri každej úlohe moderátor obsadí jednu stoličku, takže osoba, ktorá úlohu dokončí ako posledná, postupne vypadne. Do hry sa tak zapojí prakticky každý, kto pomáha hráčom plniť ich úlohy. Pre víťazov môžete pripraviť malú odmenu, napríklad v podobe tanca s nevestou alebo ženíchom. Nezabudnite umiestniť svetielka na svadbu vedľa stoličiek, aby ste vytvorili nádhernú atmosféru.

Príklady úloh:

  • Získajte päťkorunovú mincu.
  • Vezmite si ramienko podprsenky.
  • Zozbierajte 5 podprseniek.
  • Prineste jednu kvetinu.
  • Získajte 1 šnúrku do topánok a viac.

V tomto smere sa fantázii naozaj medze nekladú.

A aká je podľa vás najlepšia večerná zábava na svadbu?

Leave a Comment