Ktoré pánske nohavice by vám v šatníku tento rok nemali chýbať?

0
633

Móda sa neustále mení a každý rok prináša nové trendy, a to sa týka aj pánskych nohavíc. Ak chcete byť v roku 2023 trendoví a štýloví, je dôležité mať vo svojom šatníku správne nohavice. V tomto článku vám predstavíme niektoré z najžiadanejších pánskych nohavíc, ktoré by vám na budúci rok nemali v zbierke chýbať, a poradíme vám, ako ich trendovo nosiť.

Trendy pánske nohavice na rok 2023

Rok 2023 prináša rôzne trendy štýly pánskych nohavíc, ktoré sú v súčasnosti veľmi populárne. Tu je prehľad niektorých z nich:

  • Chinos nohavice: Chinos nohavice sú vždy v móde a patria medzi klasické kúsky šatníka. V roku 2023 sa nosia predovšetkým nohavice v jemných farbách ako khaki, sivá, modrá alebo béžová. Tieto nohavice sú pohodlné a viac formálne ako džínsy, čo z nich robí ideálnu voľbu pre rôzne príležitosti.
  • Cargo nohavice: Cargo nohavice sú skvelou voľbou pre tých, ktorí preferujú viac uvoľnený a ležérny štýl. S ich charakteristickými bočnými vreckami poskytujú dostatok úložného priestoru a vytvárajú zaujímavý vzhľad. V roku 2023 sa cargo nohavice nosia hlavne v neutrálnych farbách ako khaki, olivová, tmavomodrá alebo čierna.
  • Jogger nohavice: Jogger nohavice získavajú stále väčšiu popularitu a stali sa jedným z najobľúbenejších štýlov pánskych nohavíc. Sú pohodlné, elastické a majú športový vzhľad. V roku 2023 sa jogger nohavice nosia predovšetkým v tmavších farbách ako čierna, tmavomodrá alebo šedá.

Svoje miesto však nepochybne stále majú aj rifle. Preto, ak hľadáte perfektné nohavice, nech už sú akékoľvek, vyskúšajte House Brand – rifle dámske i rôzne druhy pánskych nohavíc tu nájdete za skvelé ceny.

Ako nosiť trendové pánske nohavice so štýlom

Aby ste dokázali nosiť pánske nohavice štýlovo, je dôležité dbať na niekoľko aspektov- Jedným z nich je napríklad správny strih. Výber správneho strihu nohavíc je kľúčový pre dobrý vzhľad. Uistite sa, že nohavice sedia dobre na vašej postave a nie sú príliš voľné ani príliš tesné.

Pri nosení pánskych nohavíc je tiež dôležité kombinovať ich s vhodnými topmi. Záleží na štýle, aký chcete dosiahnuť. Pre formálnejšie príležitosti sa môžete rozhodnúť pre košeľu alebo sako, zatiaľ čo pre ležérny vzhľad môžete zvoliť tričko, sveter alebo denimovú bundu.

Doplnky a obuv majú tiež veľký vplyv na celkový dojem vášho outfitu. Doprajte si vhodné topánky, ako sú tenisky, kožené topánky alebo mokasíny, ktoré sa hodia k vybranému štýlu nohavíc. Okrem toho môžete pridať aj pánsky opasok, hodinky alebo šiltovku, aby ste doplnili váš outfit.

Kombinácie s inými módnymi kúskami pre dokonalý outfit

Pre štýlový a rebelantský vzhľad môžete kombinovať klasické nohavice s koženou bundou. Táto kombinácia je vhodná pre ležérne príležitosti. Ak hľadáte viac formálny a elegantný vzhľad, môžete nohavice skombinovať s plášťom alebo sakom. Táto kombinácia je ideálna pre špeciálne príležitosti alebo obchodné stretnutia. Denimová košeľa a kapsáčové nohavice vykúzlia ležérny a neformálny vzhľad. Tento denimový look je stále populárny a pôsobí štýlovo a mladistvo.

V roku 2023 je niekoľko trendových štýlov pánskych nohavíc, ktoré by vám nemali chýbať v šatníku. Chinos, cargo alebo jogger nohavice patria medzi najžiadanejšie kúsky. Pri nosení týchto nohavíc je dôležité dbať na správny strih, kombinovať ich s vhodnými topmi a doplnkami a zvoliť vhodnú obuv. Experimentujte preto s rôznymi kombináciami, aby ste vytvorili dokonalý outfit pre každú príležitosť.

Čítajte tiež: