Tajomní mnísi sa vracajú na Slovensko! Gregorian svojimi chorálmi očaria aj Bratislavu!

NETKY.SK • 29 Máj 2023, 13:59 • 2 min
Tajomní mnísi sa vracajú na Slovensko! Gregorian svojimi chorálmi očaria aj Bratislavu!

BRATISLAVA - Svetovo úspešná skupina Gregorian opäť prichádza na Slovensko. Charizmatickí mnísi sa predstavia v rámci svetového turné The Bestof WorldTour – PureChants. Ich veľkolepého návratu sa fanúšikovia dočkajú v decembri tohto roka. Toto skvelé vystúpenie sa bude konať 20.12.2023 v Incheba Expo Bratislava.

slovakia

left justify in out

Dnes už legendárny Gregorian definovali svoj štýl pred viac ako dvadsiatimi rokmi. Za ich úspechom stojí producent Frank Peterson, ktorý spolupracuje s umelcami ako SarahBrightman, Andrea Bocelli, José Carreras, Placido Domingo, Tom Jones, BackstreetBoys či Marky Mark. Medzinárodný úspech skupine priniesol hneď prvý album s názvom GregorianMasters of Chant vydaný v roku 1999. Mystickú chrámovú atmosféruich koncerty nestratiliani v súčasnosti. Hudbakombinuje známe svetové hity s gregoriánskymi chorálmi.

 

„Živé vystúpenia Gregorian sú vždy neopakovateľným zážitkom. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo rozšíriť destinácie ich svetového turné aj o Slovensko a Gregorian sa tak do Bratislavy opäť vrátia. Veľkolepá multimediálna show plná ohňov, projekcií a ďalších efektov vytvára z každého vystúpeniaúžasný rituál,“ hovorí Zuzana Benediktová, za spoločnosť JVS Group, ktorá koncert organizuje.

 

Čistota mužského spevu

 

V rámci koncertného turné s názvom The Best of WorldTour - PureChants predstaví Gregorian svoj posledný album. Ako už názov turné napovedá, hlavnú úlohu bude hrať harmonická sila chorálového spevu. Tajomnosť koncertov umocní hlboké prepojenie s náboženskými motívmi a latinskými textami. Chýbať nebudú najznámejšie hity, ktoré nepochybne zaznejú aj v Bratislave.

 

Po koncertoch v Prahe (Kongresové centrum), Ostrave (Multifunkčná hala Gong) a Brne (STAREZ Aréna Vodova) bude turné pokračovať aj v Bratislave. Atmosféru bratislavského koncertu si môžete užiť 20. decembra 2023 o 20:00 v Incheba Expo Bratislava.

 

Vstupenky v sieti Ticketportal.

 

Usporiadateľom vystúpenia je spoločnosť JVS Group, ktorá v minulosti organizovala obľúbené výstavy CosmosDiscovery, Titanic, Tutanchamon, Šmolkovia - Magický svet či koncert EnnioMorricone, MireilleMathieu, LaraFabian a mnohé iné.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies