Dobré noviny
Slovenka Silvia stála pri Tine Turner v najťažších chvíľach: Bola krásnym človekom, ktorý sa usmieval očami
Romana Mináriková
Romana Mináriková

Slovenka Silvia stála pri Tine Turner v najťažších chvíľach: Bola krásnym človekom, ktorý sa usmieval očami

Zdravotná sestra Silvia si zaspomínala na Tinu Turner.
Zdravotná sestra Silvia si zaspomínala na Tinu Turner. — Foto: reprofoto TV Noviny / TASR

Slovenka stála pri speváčke ako zdravotná sestra na švajčiarskej klinike.

„Bol to krásny človek. Všetko zvládala so cťou,začína Silvia Hudáčková svoje rozprávanie o speváckej legende Tine Turner, pri ktorej ako zdravotná sestra stála počas neľahkých dní. 

Všetkých podržala

Hoci žena spod Tatier doteraz hovoriť nemohla, s pokorou v hlase prezrádza, že na jej krásny pohľad v očiach a pokoj nikdy nezabudne. Speváčka napriek ťažkostiam bojovala do poslednej chvíle a aj keď tušila, že sa blíži koniec, odísť chcela so cťou.

Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/photo?fbid=812263870256006&set=a.258881695594229

„Bola to veľká výzva pre nás na oddelení. Každá jedna dialýza spojená s ňou," spomína si pre TV Noviny na momenty, keď speváčka prichádzala na švajčiarsku kliniku, v ktorej pracuje. Aj keď mala hviezda jej mena špeciálne podmienky a na jej liečbu bolo vydané prísne informačné embargo, vždy prichádzala s pokorou.

Úsmev v očiach

„Ona bola naozaj človek, ktorý nám nerobil žiadne starosti, práve naopak. Ona bola tá, ktorá nás aj podržala, keď boli tie prvé dialýzy, lebo každý tam išiel s napätím,“ prezrádza zdravotná sestra. „Ja som stále hovorila, že mala úsmev v očiach," dopĺňa.

Speváčka napokon dialýzu na klinike podstupovala trikrát do týždňa, a to až do momentu, keď lekári nenašli vhodného darcu obličky. Transplantáciu životne dôležitého orgánu napokon podstúpila vďaka svojmu manželovi Erwinovi Bachovi, ktorý s darcovstvom ani chvíľu neváhal.

Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/TinaTurner/photos/pb.100044172022810.-2207520000./4017644998255910/?type=3

Ukážka krásneho vzťahu

Článok pokračuje na ďalšej strane:

Časť 1 / 2

Už ste čítali?