Úvod Zariadenia Wanbo T6 Max: Špičkový projektor, na ktorom pracovali aj inžinieri Xiaomi. Stojí...

Wanbo T6 Max: Špičkový projektor, na ktorom pracovali aj inžinieri Xiaomi. Stojí 239 €, vyrobí 200-palcový obraz!

Prenosný projektor, na ktorom pracovali aj inžinieri Xiaomi, hlási enormný úspech.

0

Ak ste na love za tech gadgetom pre vašu domácnosť alebo sa pripravujete na život na „intráku,“ máme pre vás jeden zaujímavý tip. Volá sa Wanbo T6 MAX a je to malý, veľmi ľahko prenosný projektor. Je tak malý, že ho jednoducho zabalíte do batohu a môžete tak s ním pohodlne cestovať. Nie je to pritom žiadna hračka, vo výbave má 2 GB RAM, 16 GB úložiska a dosť silný laser na to, aby ste mohli pozerať všetko to, čo máte radi v absolútnom pohodlí.

Wanbo T6 MAX

🛒 Cena: 239 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Prenosný projektor Wanbo T6 MAX vďaka jasu na úrovni 650 lumenov a Full HD rozlíšeniu (1080p) ponúka dosť výkonu pre skutočne pohodlné sledovanie vašich obľúbených filmov a seriálov. V jeho výbave je 2.4/5 GHz Wi-FiBluetooth, vďaka ktorému zas môžete preniesť obraz zo svojho smartfónu na projektor a pozerať si tak napríklad fotky či uložené videá.

Wanbo T6 MAX
Zdroj: Wanbo

Projektor Wanbo T6 MAX dokáže vytvoriť obraz s uhlopriečkou 50 až 200 palcov zo vzdialenosti 1,3 až 7 metrov. Pochopiteľne, čím ďalej od steny alebo plátna bude, tým bude obraz menej jasný. Málokto by ale chcel v izbe pozerať obraz na 200-palcovej „obrazovke“. V zariadení sú tiež zabudované dva reproduktory s výkonom 5 W, čo znamená, že pre pozeranie nepotrebujete žiadne prídavné zariadenia. Slúchadlá alebo externé reproduktory však samozrejme pripojiť môžete.

Bohatá konektivita

Zariadenie disponuje širokou paletou konektivity. K dispozícii budete mať HDMI, AV, USB či 3,5 mm výstup pre slúchadlá. Jednoducho, všetko, čo by ste od takého malého zariadenia mohli chcieť, dostanete.

Wanbo T6 MAX
Zdroj: Wanbo

Ak hľadáte ideálne riešenie na cesty alebo ako sme písali vyššie, do izby na internát či len tak domov, toto môže byť veľmi zaujímavá voľba.

Kúpiť si ho môžete v overenom technologickom obchode CAFAGO, ktorý vám ho predá za výrazne zníženú cenu 239 €. Na Slovensko vám ho dovezie kuriér do pár dní bez nutnosti platenia za poštovné. Veľmi, veľmi príjemná ponuka, ktorá môže potešiť tých najväčších fanúšikov veľkých obrazoviek.

>>> Kúpiť Wanbo T6 MAX za 239 € <<<