Dobré noviny
FOTO: Marek Rozkoš je už šťastným oteckom. Prezradil meno potomka a poďakoval svojej hrdinke
Romana Mináriková
Romana Mináriková

FOTO: Marek Rozkoš je už šťastným oteckom. Prezradil meno potomka a poďakoval svojej hrdinke

Marek Rozkoš s Kristínou Svarinskou v seriáli Dunaj, k vašim službám / Marek Rozkoš s manželkou Katarínou
Marek Rozkoš s Kristínou Svarinskou v seriáli Dunaj, k vašim službám / Marek Rozkoš s manželkou Katarínou — Foto: Televízia Markíza / Divadlo Jozefa Gregora Tajovského (DJGT)

Herec zo seriálu Dunaj, k vašim službám prežíva jedno z najkrajších období.

Mareka Rozkoša si diváci obľúbili vďaka seriálu Dunaj, k vašim službám, kde sa v úlohe mladého Petra Kučeru zamiloval do predavačky Kláry. V skutočnom živote však jeho srdce už roky patrí manželke Kataríne Čudejkovej, s ktorou prežíva jedno z najkrajších období. K ich dvojročnej dcérke Hanke totiž v uplynulých hodinách pribudol aj vytúžený synček.

Herec sa krásnou správou pochválil na svojom Instagrame v pondelok, 29. mája. „Vďačný Bohu a predovšetkým mojej hrdinke, manželke Katke za krásny dar," napísal k fotografii náramku svojej manželky v nemocnici, na ktorom sa vyníma meno Marko.

„Ja som bol druhák a ona nastúpila do prvého ročníka. Ja som z Prešova, Katka z Bardejova a stretli sme sa v Bystrici,“ zaspomínal si pre SME herec na moment, keď stretol svoju životnú lásku. Svoje áno si napokon povedali v roku 2017 a priviedli na svet prvorodenú dcérku Hanku, o ktorej zvykne hovoriť ako o splnenom sne. 

„Možno budem teraz patetický, ale ten najväčší sen sa mi splnil. Sedí akurát vedľa mňa. Okrem toho, že je to moja dcéra, je to zároveň moja frajerka, môj život, moje všetko,“ uzatvára šťastne Marek Rozkoš.

Už ste čítali?