Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Zdieľať
Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu
Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu Foto: www.gettyimages.com

Astrológovia sú presvedčení, že každé znamenie zverokruhu by malo mať iný prístup k chudnutiu. Ak chcete získať telo do formy, musíte dodržiavať správnu stravu a pripojte sa k fyzickej aktivite. Takto by malo každé znamenie zverokruhu schudnúť.

Baran

Milovník koreneného jedla. Pikantné a veľkoryso ochutené jedlo podporuje metabolizmus a podporuje rýchle chudnutie. Je dobré, aby Baran zahrnul do svojej stravy čerešne, zeler a melón. Odporúčame ochutnať šaláty jablčným octom, prírodný stimulant tráviaceho systému. Z hľadiska cvičenia ukazuje beh a skákanie cez švihadlo. Pokiaľ je intenzívna záťaž srdca zakázaná, je vhodné plávanie a jazdecké športy.

Býk

Pijete príliš veľa alkoholu: pivo, víno, koktaily. Pitie alkoholických nápojov je priamou cestou k obezite. Býk by sa ich mal vzdať alebo sa oddávať alkoholu menej často. Astrológovia odporúčajú robiť cvičenie s kettlebelom, kickbox, alebo boxovacie vrece. Býk miluje záhradníctvo, kopanie v záhrade. Aktívnym koníčkom sa zbavia nadbytočných kalórií a napnú sa svaly.

Blíženci

Aeróbne cvičenie vás nielen ušetrí od nadbytočného tuku, ale aj zlepší vašu náladu. Blížencom je vhodný beh, jazda na bicykli, plávanie. Radi sa pobavia, a tak radi začnú chodiť na tanečné kurzy. Môžete jednoducho ísť do nočného klubu a srdečne tancovať. Blíženci sú ťažkí na soľ a cukor. Tieto látky by sa mali konzumovať s mierou, pretože narušujú efektívne chudnutie.

Rak

Milujú sladkosti,sú schopní jesť čokoládu celý deň. Raci by mali venovať pozornosť svojmu občerstveniu. Mali by mať nízky obsah kalórií a nesladené: sušené ovocie, orechy, ryžové koláče. Sladkosti a torty by mali byť úplne odstránené z dohľadu. Raci zachytávajú stres jedlom. Potrebujú ovládať svoj emočný stav. Z cvičenia je vhodná joga, tiché prechádzky, cvičenie s činkami.

Lev

Chce byť prvý vždy a všade. Práve táto kvalita pomôže levovi schudnúť. Všetky tímové hry sú pre neho vhodné, v ktorých musí preukázať rýchlosť a obratnosť. Namiesto posedenia pred televíziou je lepšie hrať basketbal, tenis alebo futbal. Lev bude musieť vyvinúť optimálnu stravu a poslať muffiny a cukríky do koša. Sladkosti vám okamžite dajú pár kíl navyše.

Panna

Bez múky nemôžu žiť. Toto znamenie je šialené cestovinami, chlebom a žemľami. Výsledkom je, že Panny plávajú tukom a hladina cholesterolu v krvi rýchlo stúpa. Musíte zmierniť množstvo škodlivých sacharidov, konzumovať múku bez fanatizmu, vzdať sa mastného mäsa, ktoré panna tiež miluje. Toto znamenie nezvýhodňuje šport, neznáša samotnú myšlienku na telocvičňu. Pre stratu kalórií sa odporúča opustiť verejnú dopravu, častejšie chodiť a zaistiť všeobecné upratovanie.

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu
Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu Foto: www.gettyimages.com

Váhy

Majú problémy s chuťou do jedla. Sú pripravení jesť 24 hodín denne, opierať sa o rýchle občerstvenie a sladkosti. Astrológovia odporúčajú jesť súčasne a vzdať sa častého občerstvenia. Pri najmenšom pocite hladu musíte postrádať sendvič a vypiť pár dúškov studenej vody. Aerobik, rýchla chôdza, jogging sú vhodné pre váhy. Tímové športy vám môžu pomôcť rozlúčiť sa s nadbytočným množstvom kalórií bez námahy.

Škorpión

Strava by mala obsahovať jablká, melón, zeler a špenát. Tieto produkty sa používajú na prípravu výživných rastlinných koktailov, ktoré nielen zlepšujú trávenie, ale aj odstraňujú toxíny. Škorpión konzumuje nadmerné množstvo zeleniny a masla. Mali by sledovať obsah kalórií v potravinách a odmietať mastné jedlá (napríklad bielky alebo koláče vyprážané v oleji). Hlavným koníčkom Škorpióna je sex. Pol hodiny intimity – mínus 100 kcal. Pomáha im venovať pozornosť silovému tréningu.

Strelec

Nemôže žiť bez cestovania, nudí sa dlho sedieť na jednom mieste. Strelec vedie aktívny životný štýl, ktorý pomáha schudnúť.  Je volejbalový a basketbalový fanúšik.  Strava Strelca je založená na ovocí a zelenine. Nadmerná konzumácia živočíšnych tukov vás nepoteší v páse. Je užitočné usporiadať deň pôstu aspoň raz týždenne a jesť výhradne rastlinné jedla.

Kozorožec

Hviezdy odporúčajú viac sa prechádzať, aspoň sa prechádzať v parku každý večer. Kozorožci radi plávajú. Zlepší sa  im krvný obeh a urýchli proces chudnutia. Kozorožcom je vhodná sauna a vaňa. Rafinované uhľohydráty by mali byť zo stravy vylúčené. Nachádzajú sa v bochníkoch, potravinárskych špecialitách, cukrovinkách a alkohole.

Vodnár

Nenávidia cvičenie. Chôdza, tanec a cyklistika mu budú vyhovovať. Pasívne typy rekreácie sú pre Vodnára kontraindikované. Namiesto toho, aby ste sedeli pred televíziou, je lepšie ísť do múzea alebo prejsť supermarketom (za pol hodiny chôdze sa minú asi 160 kcal). Stredomorská strava je najlepšou voľbou pre Vodnára. Takáto strava okrem nadváhy chráni kardiovaskulárny systém, zlepšuje imunitu a znižuje riziko cukrovky.

Ryba

Je logické, že by mali prevládať u nich ryby. Môžu byť pečené, varené a dusené. Ako príloha je vhodná zelenina s nízkym obsahom škrobu. Rybám sa odporúča vyhýbať sa spracovaným potravinám a živočíšnym tukom. Ak sú hladní, je  pre nich vhodný vývar alebo ľahké občerstvenie: mrkva, nesladené ovocie, orechy. Pre ryby nie je nič lepšie ako plávanie. Chôdza  im tiež pomôže.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané