Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Doprajte si jedlá z najlepších reštaurácií z pohodlia domova

1.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Freepik

Sushi na druhom konci mesta a najlepšia pizza v kraji ešte ďalej? Nie každý deň sa nám však chce vyraziť za obľúbeným jedlom. Nezúfajte. Stačí totiž pár klikov a jedlo príde za vami.

S foodorou si môžete vychutnať jedlo z najlepších reštaurácií v Bratislave a vychutnať si ho v pohodlí domova so svojimi najbližšími. Objavovanie gastroscény hlavného mesta nebolo nikdy jednoduchšie. Široký výber podnikov a skvelé akcie sú už len malým bonusom.

Donášková služba foodora spolupracuje s mnohými reštauráciami, ktoré ponúkajú širokú škálu jedál z kuchýň celého sveta. Či už máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu, exotickú ázijskú kuchyňu alebo zdravé vegetariánske jedlá, s rozvozom jedla v Bratislave to máte na dosah ruky. Stačí si len vybrať podľa svojho gusta a objednať.

Chutné jedlo dostupné každý deň

Vytvorenie objednávky trvá veľmi krátko, dokonca kratšie ako výber samotného jedla. Jediné, čo potrebujete, je prístup na internet. Stačí si vybrať podnik a jedlo, zvoliť spôsob platby, zadať doručovacie údaje a už len čakať na telefonát od kuriéra. Táto služba vám ušetrí množstvo času a aj nervov. Veď komu sa chce hľadať v centre mesta parkovacie miesto?

Kam si dáte svoje jedlo doručiť, je len na vás. Nemusí to byť totiž iba váš domov, ale aj kancelária, škola alebo verejná akcia. Svoje obľúbené jedlo tak budete mať po ruke bez ohľadu na to, kde sa v danej chvíli nachádzate. Je jedno, či je pondelok, piatok, víkend alebo sviatok. Mnohé podniky totiž fungujú aj počas víkendov a sviatkov.

2.png
Foto: www.foodora.sk

Po zadaní objednávky uvidíte približný čas, kedy vám bude doručená. Sledovanie stavu objednávky vám umožní mať prehľad o tom, kedy môžete svoje jedlo očakávať a prispôsobiť si na základe toho svoj čas.

Zabudnúť nesmieme ani na to, že okrem toho, že budete mať plný žalúdok, podporíte daný podnik, ktorý aj vďaka vám získa nových zákazníkov a dokáže sa rozvíjať. V aplikácii i na webe foodora môžete reštaurácie zároveň ohodnotiť.

Informačný servis

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Odporúčané Mňamky Recepty:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.