Dopravný podnik Košice ponúka možnosť dokúpiť lístky v hodnote päť a desať centov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
DPMK, Dopravný podnik mesta Košice, električka
Foto: archívne,, SITA/Jozef Jarošík.

V súvislosti s prechodom na nový sadzobník cestovných lístkov ponúka Dopravný podnik mesta Košice (DPMK) od 1. júna možnosť zakúpiť si k aktuálne platným lístkom nové lístky v hodnote päť a desať centov. Informovala o tom Vladimíra Bujňáková z DPMK.

„Označené cestovné lístky tak od 1. júna budú platné, ak ich výsledná hodnota bude korešpondovať s cenami podľa nového sadzobníka. Žiadame cestujúcich, aby tieto kombinované lístky označili v čo najkratšom možnom intervale za sebou. Dotlačené päť- a desaťcentové lístky bude možné zakúpiť si do 31. augusta v Zákazníckych centrách DPMK na Bardejovskej a Rooseveltovej ulici,“ uviedla Bujňáková..

V zmysle Tarify DPMK je skladanie cestovných lístkov povolené. Výnimku zo skladania cestovných lístkov tvoria 24 hodinový, sedemdenný cestovný lístok a virtuálne cestovné lístky zakúpené cez internet a mobilnú aplikáciu. „Ak je to možné, stále odporúčame cestujúcim do 31. mája využiť všetky už zakúpené, aktuálne platné cestovné lístky,“ dodala Bujňáková.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Vladimíra Bujňáková
Firmy a inštitúcie DPMK Dopravný podnik mesta Košice