Autosuv.sk

Ostatné

BMW radu 5 prichádza s hernou platformou AirConsole

Spoločnosti BMW Group a AirConsole prinášajú do vozidla jedinečný herný zážitok.
BMW radu 5 prichádza s hernou platformou AirConsole

BMW spolupracovalo s hernou platformou AirConsole, aby prvýkrát v novom modeli BMW radu 5 prinieslo na cesty jedinečný druh hrania vo vozidle. Vodič a cestujúci môžu vďaka tomu hrať takzvané jednoduché hry, alebo casual games. Z bezpečnostných dôvodov sa tejto zábave môžu venovať iba v čase, keď vozidlo stojí. Ide o spôsob trávenia času napríklad pri čakaní na nabitie akumulátorov automobilu. Okrem nového modelu BMW radu 5 sa aplikácia AirConsole postupne dostane aj do ďalších vozidiel značky BMW.

Pre herný zážitok vo vozidle potrebujú hráči iba svoj smartfón, ktorý funguje ako ovládač a zakrivený displej BMW Curved Display. Po spustení aplikácie AirConsole vo vozidle sa spojenie medzi smartfónom a vozidlom vytvorí intuitívne naskenovaním QR kódu, zobrazeného na zakrivenom displeji BMW Curved Display.

Potom sa hráči môžu pustiť priamo do hry. Aplikácia AirConsole podporuje viacero hráčov súčasne. Hernej zábavy vo vozidle sa počas zastávok môžu zúčastniť aj zadní pasažieri. Vo všeobecnosti možno hrať samostatne, so všetkými pasažiermi vozidla spolu, alebo v súťažnom režime.

S aplikáciou AirConsole môžu hráči hrať takzvané jednoduché hry, alebo casual games. Sú to hry, ktoré sa dajú ľahko získať a hrať a intuitívne sa ovládajú. Výber, ktorý je k dispozícii v čase uvedenia nového modelu BMW radu 5 Sedan na trh, zahŕňa závodné, športové, kvízové a hudobné kvízové hry, ako aj simulačné, strategické, skákacie a logické hry.

Približne 15 titulov, ktoré si môžete zahrať od začiatku, zahŕňa hry ako Go Kart Go, Golazo, Music Guess a Overcooked. Portfólio dostupných hier sa bude neustále rozširovať.

Na oslavu spustenia hrania vo vozidle predstavuje spoločnosť BMW Group model BMW i5 zabalený do jedinečnej fólie, inšpirovanej svetom hier. Dizajn automobilu symbolizuje ponorenie sa do herného zážitku až na úroveň jednotlivých pixelov. Veľké pixely jasne odkazujú na poctu dnes už ikonickej 8-bitovej ére počítačových hier.

Farebná schéma čerpá inšpiráciu z rôznych hier dostupných na platforme AirConsole. Prvky ovládačov videohier sa obopínajú okolo karosérie modelu BMW i5, a tak nadväzujú na jedinečné riešenie pre hranie vo vozidle s pomocou platformy AirConsole, kde sa smartfón stáva ovládačom a poskytuje hráčom všetky herné možnosti na dosah ruky.

Obrázky

Tagy

Pokračovať v čítaní