Žurnál+

Prebalené = zachránené!

P
cruella66 predaných ks, 10 hodnotení

Radka B. » Tvorba / 2023-05-25 17:00:01 /  5 komentárov / 16 lajkov

Síce o malý kúsok, ale predsa! A tak sa snažíme aj naďalej baliť Vaše objednávky ,,alternatívne" a to do krabičiek už použitých. Malým kúskom tak prispieť k uprataniu našej planéty. Veď uznajte... Krabica aj tak vždy putuje do koša. A áno, máme možnosť separovania, no výrobu tým neobmedzíme. 

 

 

A keďže je nám téma recyklovaných materiálov s Luckou blízka, rozhodli sme sa aj naďalej používať obalové materiály ,,z druhej ruky".

Tak sa naskytla príležitosť objasniť v jednom blogu prečo Vám jeden balík môže prísť v krabičke jedného tvaru, ale na druhú objednávku už môžeme použiť krabičku inú. 

 

 

Hej no! Je to trochu taká mušia práca a občas to zaberie aj dosť priestoru, no napriek tomu sa nám všade váľajú prázdne krabičky alebo kusy recyklovaného papiera, ktorý používajú predajcovia do balíkov.

 

 

Okrem krabičiek však ako ,,materiál z druhej ruky" používame aj výplne z darčekových balení - také tie, čo Vám pripomínajú seno :-) (veď isto viete), recyklovaný papier, bublinkovú fóliu či iný výplňový materiál. 

 

 

My proste milujeme UPCYKLING a ak sa aj Vám táto myšlienka páči, nechajte nám v komentári niečo na zlepšenie dňa :-) 

Alebo sa kľudne pridajte a každou objednávkou pomôžete planéte. 

 

RADKA 

Komentáre

Anu-Lienka Áno, ja som si objednala ručne šitý zápisník, prišiel zabalený tiež v už predtým pužitom papieri a previazaný špagátikmi. Papiere sú v skrini pripravené na ďalšie použitie a špagátik použijem na moje náramky zngombíkov.

Ľudia si myslia, že planétu majú zachraňovať vlády a pritom každý z nás môže prispieť a svet bude hneď lepší. Po všetkých stránkach... len tak ďalej, všetko dobré želám.

2023-05-23 13:53:153x

cruella Ďakujeme krásne :-) Tešíme sa, že nás je viac takých, ktorí milujú planétu.

2023-05-24 11:40:36

Domkasviecky Presne toto isté robím aj ja, odkladám každý jeden kúsok a následne ho opäť používam. Sú obdobia kedy musím obalový materiál nakúpiť ale snažím sa teda hlavne opäť použiť už dostupný. :-)

2023-05-26 14:02:161x

pripravbyt Súhlasím, tiež som doteraz takmer výhradne používala už použité kartónové obaly a výplne. Hlavne tie rôzne plastové vankúše plné vzduchu. Zaberali asi pol pivnice :D Aj keď som sa tento rok rozhodla balíčky posielať v nových lepenkových krabiciach. ... Dôvodom bol rozmer. Takže moji zákazníci dostanú venček zabalený rovnako. Ale na súkromné alebo "bazárové" účely používam znova a znova už použité. :D Lepenku ale určite nevyhadzujem, lebo na skladovanie sušených kvietkov " po domácej žatve" je lepšia ako drevené debničky, alebo nepriedušný plast. Takže upcyklovaniu zdar :D

2023-05-26 14:13:131x

cruella Ja mám strašnú radosť baby, že nás je viac. A prajem nám aj naďalej veľa elánu, vytrvalosť a upratané špajze. :-)

2023-05-26 19:49:08
Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »