Úvod Výrobcovia Xiaomi ŠPECIÁLNE PRE SLOVÁKOV: Robotický vysávač Xiaomi nečakane zlacnel o 67 %. Namiesto...

ŠPECIÁLNE PRE SLOVÁKOV: Robotický vysávač Xiaomi nečakane zlacnel o 67 %. Namiesto 500 € stojí len 185 €!

Je priam neuveriteľné, koľko technológie sa dá vtesnať do takejto cenovky. Xiaomi pre Slovákov vyrobil fantatický model!

2

Za posledné roky sme si zvykli na to, že vysávanie už nie je povinnosť, ktorú musíte vykonať vy sami. Veľmi šikovne si s tým poradia robotické vysávače. Medzi tie najobľúbenejšie patria riešenia od Xiaomi. Jeden z nich, zhodou okolností práve ten z najlepších, práve zlacnil o masívnych 67 %.

Xiaomi Vacuum-Mop 3C: Vysávač aj mopovač

🛒 Cena: 185,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Robotický vysávač Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C síce možno vyzerá ako robotický vysávač, je omnoho viac. Vnútri má totiž ukrytú nádobku na čistú vodu, ktorú používa pri zmývaní, resp. mopovaní.

Základom je ale samozrejme vysávanie, o ktoré sa stará silný sací výkon až 4 000 Pa. Tým najskôr povysáva veľké nečistoty a čo ostane na zemi neskôr pekne pozmýva.

Vďaka laserovej navigácii mu nerobí žiaden problém vyhnúť sa prekážkam, na ktoré môže naraziť. V domácnosti to bude prevažne nábytok alebo driemajúci psík či mačka. Prekážky vďaka precíznemu systému deteguje až na vzdialenosť 8 metrov, a to nie je všetko. Senzory mu pomáhajú aj s celkovou navigáciou v priestore. Vďaka nim napríklad dokáže inteligentne prepočítať trasu tak, aby čo najefektívnejšie povysával celý priestor.

Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C - robotický vysávač
Zdroj: Xiaomi

Všetko v aplikácii

Tak, ako pri Xiaomi býva zvykom, aj tento robotický vysávač si hravo pripojíte k aplikácii Xiaomi Home. V nej už potom nájdete všetky možné aj nemožné nastavenia. Jednoducho mu prikážete, aby vysával v určitom čase, kde má pozmývať alebo ktorým miestam sa má vyhnúť úplne.

Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C - robotický vysávač
Zdroj: Xiaomi

Prácu mu môžete naplánovať tak, aby mu „šichta“ začala vtedy, keď odídete do práce. Kým sa vrátite, budete mať doma čisto. O to, že mu v polovici upratovania dôjde batéria, sa báť nemusíte. Keď zacíti, že začína byť hladný, sám sa presmeruje na nabíjaciu stanicu, kde vyčká, kým sa mu batéria nabije. Následne bude pokračovať presne tam, kde skončiť.

To najlepšie na záver. Robotický vysávač Xiaomi si aktuálne môžete kúpiť v naozaj famóznej zľave. Obchod TomTop ho totiž predáva za fantastických 185,99 €. Jeho pôvodná cena pritom vysoko prevyšovala 500 €. Domov vám príde rýchlo kuriérom, na sklade ho totiž majú v európskom sklade.