Extra plochá sprchová vanička Kaldewei Superplan zero
Zdroj: KALDEWEI

Poradca: Sprchová vanička – na čo si dať pozor?

Martin Schäpermeier, technický školiteľ v Kaldewei Iconic World, objasňuje, čo je najpodstatnejšie pri výbere a plánovaní sprchovej vaničky v úrovni podlahy.

Martin Schäpermeier, technický školiteľ v Kaldewei Iconic World
Martin Schäpermeier, technický školiteľ v Kaldewei Iconic World: „Rekonštrukcia kúpeľne dnes môže byť jednoduchá, dokonca zábavná. Máme riešenie na každé želanie aj každý rozpočet!“ | Zdroj: KALDEWEI

Ktorá sprchová vanička je pre mňa najvhodnejšia?

Ponuka extra plochých sprchových vaničiek je široká. Kaldewei má vo svojom portfóliu viac ako 100-tisíc variantov. Na zjednodušenie voľby z tejto škály ponúka Kaldewei pomoc prostredníctvom webových stránok, kde sa možno inšpirovať a zvoliť si typ kúpeľne podľa individuálneho vkusu. Po výbere modelu možno na základe produktového konfigurátora postupne vybrať požadovanú sprchovú vaničku.

Extra plochá sprchová vanička Kaldewei Cayonoplan
Extra plochá sprchová vanička Kaldewei Cayonoplan v alpskej bielej | Zdroj: KALDEWEI

Aké príslušenstvo by som si mal(a) vybrať?

Pre smaltované sprchové vaničky Kaldewei sú k dispozícii rôzne úpravy povrchu s cieľom komfortného a bezpečného sprchovania: antislip, celoplošný antislip alebo takmer neviditeľná povrchová úprava Secure Plus, čo je rovnomerná vrstva zaisťujúca stabilné státie trvale a po celej ploche. Pri realizácii modernej bezbariérovej kúpeľne sa však neprihliada iba k čisto funkčným aspektom, ale aj k estetike dizajnu. Pre harmonický celok ponúka Kaldewei smaltované extra ploché sprchové vaničky v rozličných tónoch kolekcie Coordinated Colours.

Extra plochá sprchová vanička Kaldewei Conoflat
Extra plochá sprchová vanička Kaldewei Conoflat v odtieni warm grey 60 matná z kolekcie Coordinated Colours | Zdroj: KALDEWEI

Ako zistím, že môžem do svojej kúpeľne inštalovať sprchovú vaničku v úrovni podlahy?

Moderné odtokové systémy v spojení so smaltovanými extra plochými vaničkami dnes umožňujú zabudovanie v úrovni podlahy takmer vo všetkých kúpeľniach. A ak to podmienky predsa len nedovolia, sú k dispozícii riešenia s minimálnou výškou. Informujte sa u svojho stavebného špecialistu!

Najprv je potrebné určiť rozmery smaltovanej extra plochej sprchovej vaničky, veľkosť potrebného priestoru v podlahe a potom montážnu výšku sprchovej vaničky, montážneho systému a sifónu. Vhodného odborníka v okolí možno rýchlo nájsť pomocou komfortného vyhľadávača na webe Kaldewei. Pomôcť môžu aj montážne videá z Kaldewei YouTube, napr. k obľúbenej sprchovej vaničke Cayonoplan, ktorú kúpite už od 379 eur.

Extra plochá sprchová vanička Kaldewei Nexsys
Extra plochá sprchová vanička Kaldewei Nexsys v odtieni cool grey 90 matná s dizajnovou červenozlatou lesklou krytkou odtoku | Zdroj: KALDEWEI

Inšpirujte sa kúpeľňami snov Kaldewei!

Instagram: @Kaldewei
Pinterest: Kaldewei_official
YouTube: KaldeweiWorldwide

Viac nájdete na webe www.kaldewei.cz.

Zdroj: PR článok Kaldewei 

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje