Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Kultúra

24. mája 2023

BECKOVSKÉ SLÁVNOSTI SÚ SPÄŤ!



Prírodné katastrofy, pandémia, vojny, arogantní politici… Asi už toho máte dosť. Občas nezaškodí vypnúť a načerpať nové sily, aby ste neskôr všetko zvládli.



Zdieľať
BECKOVSKÉ SLÁVNOSTI SÚ SPÄŤ!

Máme riešenie a bezpečné útočisko. Prišiel čas na dni a noci plné zábavy, lásky a prekvapení. Dobrodružstvo môže začať už 21. júla v čarovnom Beckove. 

Beckovské Slávnosti sú späť. V malebnom kúte Slovenska, kde dvorný šašo dostal do daru hrad, sa znovu udejú kúzla a čary. Stredoveká atmosféra pod magickou oblohou posiatou hviezdami vás ovanie už pri vstupe. Trochu nostalgie v podobe piatkovej oldies party snáď poteší a nikoho neurazí. 

V sobotu ráno sa ocitnete uprostred dobového remeselného trhu. Nos bude ten správny kompas a vôňa domácich dobrôt každého spoľahlivo nasmeruje. Cesta do krajiny Fantázie sa môže začať. Atrakcie pre malých aj veľkých, šermiarske a strelecké súboje šľachetných rytierov o priazeň spanilých dám, mučiareň kata Rázela... Sľubujeme, že budete zažívať len sladké muky. Kľukaté romantické uličky plné roztancovaných kaukliarov, ktoré vedú priamo do srdca. Oheň je živel a v šikovných rukách ožije všetkými farbami. Aj najmenšie ratolesti pookrejú, keď budú môcť stvárať rôzne pestvá a šibalstvá. Nafukovacie kráľovstvo je samozrejmosť. Rozprávkovú sobotnú noc rozžiaria hudobné hviezdy. Zatiaľ prezradíme len niektoré z mien. Teší sa na vás Iné Kafe, Gladiátor a Peter Lipa. 

Nedeľa nebude o nič menej pestrá. Pre Vaše ratolesti sme pripravili hudobno zábavné vystúpenie Paci Pac a opäť nebude chýbať nafukovacie kráľovstvo. Potulky remeselným jarmokom a stredovekým mestečkom, ktoré aj v nedeľu ožije kaukliarskymi kúskami a šermiarskymi zápasmi, spestrí hudobná skupina Kollárovci, ktorá je vždy zárukou výbornej zábavy a jedinečnej koncertnej atmosféry.

Ak chcete uniknúť z pazúrov nudnej reality, Beckovské slávnosti sú tou správnou voľbou. Nezabudnite, trojdňový maratón hudby a zábavy sa začína 21. júla priamo v centre Beckova pod jeho malebným hradom. 

Vstupenky online tu https://www.ticketportal.sk/event/Beckovske-Slavnosti-2023?ID_partner=60


   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Zomrela speváčka Tina Turner
<< predchádzajúci článok
Zvieratám z minizoo, kde lev zabil svojho majiteľa, hrozí utratenie