Cestná doprava

DKV Mobility spolupracuje s JET v Rakúsku

DKV Mobility spolupracuje s JET v Rakúsku. Spoločnosť DKV Mobility, popredná európska platforma B2B pre platby a riešenia na cestách, ďalej rozširuje svoju akceptačnú sieť.

Zákazníci DKV Mobility môžu teraz platiť za nákup pohonných hmôt kartou DKV na všetkých 161 čerpacích staniciach JET v Rakúsku a môžu tiež využívať služby približne 100 portálových umývačiek pre osobné automobily. Čerpacie stanice JET je možné vyhľadať v aplikácii DKV Mobility a v online plánovači trás DKV Maps.

„Vďaka partnerstvu so spoločnosťou JET v Rakúsku môžeme našim zákazníkom ponúknuť prístup k 161 čerpacím staniciam za atraktívne ceny s veľmi moderným vybavením,“ hovorí Sven Mehringer, riaditeľ divízie Energie a služby pre vozidlá v spoločnosti DKV Mobility. „Sme radi, že sa nám podarilo rozšíriť akceptačnú sieť v Rakúsku o významného partnera a tešíme sa na úspešnú spoluprácu.“

DKV Mobility spolupracuje s JET v Rakúsku

Gerhard Entholzer, manažér oddelenia pre fleetové karty v spoločnosti JET Tankstellen Austria, je pevne presvedčený o výhodách novej spolupráce. „Vďaka spolupráci s DKV Mobility teraz otvárame našu sieť poskytovateľom palivových a servisných kariet. Nielenže tým oslovujeme nové skupiny zákazníkov, ale zároveň zvyšujeme objem predaja a tržby našich súčasných prevádzok,“ hovorí Gerhard Entholzer.

Spoločnosť DKV Mobility ponúka svojim zákazníkom v celej Európe prístup k približne 64 000 čerpacím staniciam vo viac ako 50 krajinách.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button