23.5.2023 15:01 | Správy

Lepšie než nový iPhone: Swappie Premium Series sú prémiové zariadenia s veľkou výhodou

Zdroj: Swappie

Fínska spoločnosť Swappie prináša na trh novú, limitovanú sériu iPhonov Premium Series, ktorá umožňuje robiť rozhodnutia šetrnejšie k prírode.

Kupovanie repasovaných produktov by sa malo stať normou. Je to nielen udržateľné a šetrné k prírode, ale súčasne vyjadrením životného postoja. Spoločnosť Swappie, ktorá sa zameriava na repasovanie iPhonov, teraz prichádza na trh s limitovanou sériou iPhonov Premium Series. Určená je pre najnáročnejších zákazníkov.

„Kúpou repasovaného smartfónu ušetríte až 78 % emisií, ktoré by vznikli pri výrobe nového.“

Prémiová kvalita šetrná k prírode

Všetky iPhony z Premium Series sú bez akýchkoľvek kozmetických chýb či známok používania, plne funkčné a so 100 % batériou. Swappie má vypracovaný jedinečný, 52-bodový plán na diagnostiku a repasovania iPhonov. Pozostáva z vymazania dát, diagnostiky, kozmetických úprav, výmeny komponentov a batérie a vyčistenia celého zariadenia. Repasované iPhony z Premium Series sú dostupné už od dnešného dňa.

Práve najvyššia možná kvalita v kombinácii s výrazne nižšou uhlíkovou stopou než pri novom zariadení má prekonať počiatočnú nedôveru, ktorú niektorí môžu mať k repasovaným zariadeniam.

„Existuje skupina zákazníkov, ktorá si repasovanú elektroniku vyberie iba vtedy, ak bude mať telefón bezchybný estetický stav alebo batériu s plnou kapacitou. Aj keď hľadala ekologicky šetrnejšie riešenie, stále u nich existovala určitá bariéra pred kúpou repasovaných zariadení. Preto prichádzame na trh so Swappie Premium Series, ktorá náročným spotrebiteľom uľahčí začlenenie obehového hospodárstva do ich každodenného života,“ komentuje Casper Andersen, Premium Series Lead v spoločnosti Swappie.

Spraviť niečo dobré

Vďaka Swappie Premium Series tak môžete mať nielen úžasné, prémiové zariadenie, ale súčasne ušetriť až 78 % emisií CO2, ktoré by boli využité pri výrobe nového smartfónu. „Pocit, že človek robí niečo dobré, sa spája s prémiovým produktom,“ hovorí o Premium Series Casper Andersen. Samozrejmosťou je pritom 12-mesačná záruka, ktorá sa vzťahuje na všetky iPhony Swappie.

Swappie je fínska spoločnosť, ktorá sa zameriava na repasovanie smartfónov značky Apple. Na trh vstúpila v roku 2016 a dnes pôsobí v 15 európskych krajinách. Má 800 zamestnancov a sama zabezpečuje celý proces od výkupu, cez repasovanie až po predaj zariadení. Hlavnou prioritou spoločnosti je dlhodobá udržateľnosť. „Som presvedčený, že v budúcnosti bude kupovanie repasovanej elektroniky rovnako bežné, ako je dnes kupovanie ojazdených áut,“ hovorí Sami Marttinen, zakladateľ a CEO spoločnosti Swappie.