Internetové podvody

Pozor na Tinea Forte Max, neznámy zázrak na pleseň kože nôh

Ohodnoťte článok

Tinea Forte Max má byť zázrak, ktorý prezentujú strašidelné obrázky šampiňónov medzi prstami na nohách. Reklama sa môže objaviť kdekoľvek v médiách, na webe, dokonca aj u nás, pretože je obsiahnutá v globálnej reklamnej sieti Google Adwords. Vraj dostanete tento medicínsky zázrak zadarmo, no musíte zatelefonovať. 100 balení zadarmo. Sledujeme stránky catch-big-offers-sk.com už 72 hodín a nemení sa nič. Píšu, že je enormný záujem, na stránkach nájdete aj tešxt v znení „NEČEKEJTE! Tuto příležitost lze využít pouze do 16.05.2023“ no ešte včera tam bol včerajší dátum a predvčerom tesne pred polnocou svietil 14.05.2023. Tvrdenie o tom, že ak ste sa narodili medzi rokmi 1922 až 2004, tak máte nárok, je tak absurdné ako tvrdiť, že nos sa nachádza v trojuholníku medzi očami a ústami.

tinea forte max

inzercia:
Vo výsledkoch vyhľadávania a v našepkávači vidíme, že môže byť vyhľadávané spojenie Tinea Forte Max s pojmami „cena, recenzia, hodnotenie, lekáreň, výsledky…“ a iné. Najmä v spojení so slovami recenzia, či hodnotenie, pritom môžete pri podobných príspevkoch naraziť na mnoho fingovaných recenzií, ktoré však nie sú recenziami, len súčtom údajných účinkov. Celé je to pritom rovnaké ako rovnako podvodný liek na cukrovku – Glucobalance Max, ktorý spomíname v závere článku.

Kde je problém?

žiadajú telefonovať a sľubujú cenu miestneho hovoru. Ak sa tak stane, pravdepodobne vás čaká agresívny neodbytný človek, ktorý je známy už iným nešťastným obetiam podobných podvodných prípravkov. Redakcia netelefonovala z dôvodov našej vlastnej ochrany.

  • sľubujú len obmedzenú možnosť 100 prvým zákazníkom. Akýsi program zliav a výhod ponúkajú komukoľvek.
  • prípravok nemá reálne pozadie, výrobcu, firmu, garanciu
  • tentoraz chýbajú jasní lekári, odborníci, vymyslené výskumy
  • viacero krajín má rôzne znenie celého podvodného textu.
  • ďalšie jazykové verzie podvodného fingovaného webu majú rovnakých „diskutujúcich“ aj fotografie balenia, len iné mená. To aby lepšie sedeli k jazyku, v ktorom podvodník komunikuje.

Niekoľko podvodných webov s Tinea Forte Max

hrajú na to, že ide o blog. Reálne tieto weby nemajú históriu, obsahujú nehorázny pravopis, klamstvá a falošných zákazníkov. Predstavujú vážne riziko z neznámej látky, ktorá ak ohrozí vaše zdravie, je nevystopovateľná. Nárokovanie škody na zdraví, nezvratné zmeny a zlyhania orgánov budú len ak nástrojom vlastného poučenia. To pritom nie je ideálne. V reálnom slušnom a férovom svete je dobré vedieť, ak nakupujete, tak potom čo nakupujete, od koho, s akým zložením a ak prídete o pečeň alebo obličky, kam sa obrátiť.

https://mycosis-blog-sk.com/
https://stop-grzybicy.com/
https://hot-occasions-blog.com/
https://mycosis-blog-ro.com/
https://всичко-за-гъбичките-блог.com/
https://take-for-zero-blog.com/
https://smart-saving-blog.com

Tinea Forte Max má svoj „originálny“ názov tvorený slovom Tinea, čo je pomenovanie pre známy druh kožnej plesne na nohách Tinea pedum, alebo Tinea pedis. Forte je pojem pre „silno, hlasnejšie“ a slovo max ani nepotrebuje preklad. Vo výsledku je však názov tohto zázraku tvorený nešťastne. Pôsobí skôr, akoby mal zväčšovať objem plesne a napomáhať jej k maximálnym prejavom na pokožke. Na náš Facebook pridávame galériu zaujímavých snímkov z celej z tejto šialenosti.

 

Prosíme, chráňte seba, aj svojich blízkych. Minimálne osvetou, alebo ak ste sa stali obeťou, určite varovaním vášho okruhu známych, aby sa podobnému konaniu vyhli a prípravok neobjednávali.

Identické s GLUCOBALANCE MAX

Celý podvod je absolútne identický s tým, čo prezentujú pri údajnom inom zázraku. tentoraz ide o GLUCOBALANCE MAX, znova netušíme, či je to krém, injekcie, tablety, prášok… Glucobalance Max má rovnako veľkú škatuľku, opäť netušíme, kto je výrobca, aké má zloženie, znova sú sľubované úžasné účinky. A znova sú tu falošní zákazníci, ktorí rovnakým spôsobom komentujú, aj fotia svoj údajný výrobok a zázrak. Glucobalance Max je tak rovnaký podvodný šmejd, ako všetko doteraz spomínané.

Ešte aj rovnaká fotografia naukladaných balíkov, ako pri Tinea Forte Max, je viditeľná aj tu v tomto prípade. Fotografiu stránok s ponukou Glucobalance Max si tiež nemôžeme odpustiť do nášho albumu úlovkov.

Pomohli sme vám? Pomôžete vy nám?

V prípade záujmu o pomoc z vašej strany smerom k nám nám postačí naozaj málo. Mimo zdieľanie našich článkov nám pomáha ľubovoľný príspevok na "kávu" a chod stránok na nasledovné údaje:

Číslo účtu: SK84 8330 0000 0026 0029 5817
Dôležitý je variabilný symbol: 8188900864

Príspevok na "kávu" (v kaviarni pokojne v cene okolo 1 EURO) je v skutočnosti príspevok na chod stránok u webhostingovej spoločnosti. Ďakujeme za Vašu pomoc. Viac o podpore portálu nájdete v tomto článku.
QR platba donate, podpora HOAX.sk

inzercia:

Aké máte z článku a témy pocity?

Rozčúlený
3
Šťastný
2
Milujem to
0
Nie som si istý
1
Hlúposť
1
Šéfredaktor portálu HOAX.SK a jeho súčasť od roku 2012. Nadšenec Hviezdnych vojen, cyklistiky, streľby, potápania, ale aj bezpečného pohybu v online priestore. Bývalý učiteľ informatiky, v súčasnosti vyhľadávač problémov a autor viacerých tém o internetovej bezpečnosti.

    Mohlo by vás zaujímať aj nasledovné:

    Viac v rubrike:Internetové podvody

    Komentáre sú ukončené