blog

Knihomoľská súťaž: Vyhrajte novú Läckbergovú a 9 ďalších detektívok od Slovartu

utorok 2. mája 2023 10:24
Ut 2.05. 2023 10:24

Mina Dabiriová a Vincent Walder sú na stope šialeného páchateľa a vy vďaka nim môžete vyhrať 10 šialene dobrých detektívok od Slovartu. Ako na to?

Zo štokholmskej škôlky zmizne päťročný Ossian. Polícia čoskoro odhalí súvislosť so staršími únosmi detí, ktoré sa, žiaľ, skončili tragicky. Prípadu sa ujíma detektívka Mina Dabiriová a jej kolegovia. Rýchlo pochopia, že majú dočinenia so životu nebezpečnými silami a všetko nasvedčuje tomu, že treba očakávať ďalšie únosy. Mina prvýkrát po dramatických udalostiach spred dvoch rokov kontaktuje mentalistu Vincenta Waldera. Spoločne sa púšťajú do pátrania, pretože nebezpečný únosca ohrozuje tých najbezbrannejších – deti.

Kniha Kult je novým bestsellerom z dielne švédskej autorky detektívok Camilly Läckbergovej. Spája sily so známym mentalistom Henrikom Fexeusom a spoločne nadväzujú na svoj prvý diel krimisérie, ktorý vyšiel pod názvom Debna. Práve tieto dve detektívky a 8 ďalších napínavých knižiek z dielne zahraničných aj slovenských majstrov žánru môžete vyhrať v súťaži, ktorú vám prináša vydavateľstvo Slovart.

O čo teda hráme?    

O tri knižné balíčky, z ktorých každý obsahuje kolekciu toho najlepšieho, čo detektívny žáner prináša. Knihomoli a knihomoľky sa môžu tešiť na 10 kníh od takých autorov, akými sú Michael Connelly, Richard Osman či Dominik Dán. Konkrétne ide o tieto tituly:

Ako môžete vyhrať? 

Je to jednoduché. Odpovedzte na otázku: Aké sú mená dvoch hlavných vyšetrovateľov v knihe Kult od Camilly Läckbergovej? Správnu odpoveď nám pošlite cez tento odkaz. Už 24. 5. (streda) vyžrebujeme troch z vás, ktorí získajú 3 knižné balíčky s kolekciou 10 detektívok od vydavateľstva Slovart. Neváhajte a pustite sa do hádania, detektívne bestsellery čakajú iba na vás!     

Monika Záborská

Monika Záborská pracuje v Martinuse na e-knižnom oddelení. Okrem e-kníh má však na starosti aj audioknihy, ktoré ju sprevádzajú každodenne počas cestovania. Nepohrdne však ani klasickými knihami, kávou a čokoládou.

Články autora