Fintu videl na youtube. Hudáček strelil v Česku ďalší parádny gól

Libor Hudáček.
Libor Hudáček. (Autor: HC Oceláři Třinec/ instagram)
Sportnet|6. apr 2023 o 19:35

Pri jeho góle asistoval Vladimír Dravecký.

Tipsport extraliga - semifinále play-off, 3. zápas

Třinec - Pardubice 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

Góly: 19. Hudáček (Dravecký), 49. Hrňa (Doudera, Chmielewski) - 27. Vondráček (T. Dvořák)

/stav série: 2:1/

TŘINEC. Mali iba 14 striel na bránku, no napriek tomu uspeli. Hokejisti Třinca v 3. zápase semifinálovej série českej extraligy zdolali Pardubice 2:1.

Rovnakým pomerom sa ujali vedenia v sérii, a tak ich už len dve víťazstvá delia od skalpu víťaza základnej časti súťaže a postupu do finále.

Na dôležitom víťazstve obhajcu titulu mal podiel aj slovenský útočník Libor Hudáček, ktorý v 19. minúte po parádnom sóle otvoril skóre.

Pred rozhovorom pre ČT Sport sa reportérke Markéte Pernickej priznal, že fintu, ktorá mu pomohla pri gólovej akcii, videl na youtube.

Po prihrávke Vladimíra Draveckého obkrúžil rodák z Levoče obranné pásmo Pardubíc, obišiel dvojicu hráčov súpera a trafil pravý horný roh bránky.

VIDEO: Gól Libora Hudáčka v zápase proti Pardubiciam

"Najskôr som chcel nahrať bekovi, ale hráč Pardubíc tam dal hokejku. Naznačil som strelu, chlapci sa ju snažili blokovať a potom som sa to snažil zakončiť. 

Som tu na to, aby som dával góly. Baví ma to a som rád, že mi to padá," povedal Hudáček, pre ktorého to bol štvrtý presný zásah v play off.

Nedávno sa zaskvel aj v sérii proti pražskej Sparte, keď v šiestom zápase skóroval po efektnom zakončení po vzore Pavla Demitru.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Fintu videl na youtube. Hudáček strelil v Česku ďalší parádny gól