PR články a tlačové správy

Obleč si tieto módne jarné outfity s MEDICINE

Nová sezóna potrebuje aj nové módne outfity, ktoré vnesú do vášho šatníka svieži vietor. Inšpiráciu nájdete aj na WEAR MEDICINE a my vás zoznámime s niekoľkými trendy outfitmi, ktoré môžete nosiť nielen túto jar.

Elegantné kostýmy nielen do business prostredia

Jar je ideálna na prevetranie dámskych kostýmov či už s nohavicami alebo so sukňou. Trendy sú jednofarebné dámske kostýmy, teda vrchná a spodná časť v rovnakej farbe. Tyrkysové sako MEDICINE voľnejšieho strihu so širokými nohavicami rovnakej farby môžete zladiť s farebnou blúzkou s kvetinovým vzorom. Milovníčky minimalizmu môžu dámsky kostým doplniť iba jednoduchým bielym, čiernym alebo béžovým topom.

Ak chcete dosiahnuť elegantnejší vzhľad obujte si lodičky alebo mokasíny, ležérnejší výsledok dosiahnete s bielymi teniskami. Ak tyrkysová nie je vaša farba, vyskúšajte sýtu zelenú, modrú alebo ružovú. Okrem jednofarebných modelov môžete očariť aj v kostýmoch s kvetinovým vzorom. 

Flitre a trblietky aj počas dňa

Vedeli ste, že tento rok sa môžu trblietať aj vaše denné outfity? Čierna trblietavá sukňa nad kolená, béžový svetrík alebo top s dlhým rukávom a čierne čižmy sú skvelá kombinácia. Jednoduchý, ale pritom neprehliadnuteľný outfit si môžete obliecť do práce aj na stretnutie s kamarátkami pri víne. Keďže sukňa s flitrami MEDICINE je pomerne výrazný kúsok, zvoľte si už iba decentné doplnky a šperky. Takáto sukňa je samozrejme perfektná ako základ párty outfitu, v takom prípade sa môžete pri doplnkoch odviazať aj trochu viac.

Stavajte na basic oblečení

Aké sú vaše najobľúbenejšie jarné outfity? Riadite sa aktuálnymi trendami zo sveta módy, alebo sa držíte svojich obľúbených kúskov? Či už sledujete módne trendy alebo nie, basic kúsky by mali byť stálou súčasťou vášho šatníka. Ak nemáte chuť na vytváranie trendy outfitu, stačí jednoducho skombinovať niekoľko basic kúskov, ktoré spolu vždy dokonale ladia. Základom sú neutrálne farby, ako čierna, biela, hnedá či sivá, ale chýbať by nemali ani živšie farby – zelená, modrá alebo červená. Pokiaľ chcete nechať vyniknúť najhorúcejší módny trend, základné kúsky oblečenia mu to umožnia. Napríklad trendy blúzka s výrazným kvetinovým vzorom vynikne s béžovými nohavicami a minimalistickými balerínami alebo sandálmi.

Džínsovina nikdy nevyjde z módy

A trendy je aj túto jar pričom platí, že jej nie je nikdy dosť. Boyfriend džínsy, džínsová košeľa a bunda budú módny jarný outfit. Je to na vás príliš? Dávkujte si džínsovinu postupne. Košeľové dámske šaty MEDICINE z kolekcie Eviva L’arte s motívom diel Gustava Klimta sú bez pochýb jedinečný model. S bielymi teniskami, farebnými vysokými ponožkami a klasickou džínsovou bundou vyniknú ešte viac, a spolu s nimi aj vy. V kolekcii MEDICINE Eviva L’arte sú však aj blúzky s potlačou umeleckých diel, ktoré môžete nosiť s džínsami, pričom túto sezónu sú trendy najmä bedrové rifle širšieho strihu. Staviť samozrejme môžete aj na starú dobrú klasiku – džínsy a dámske tričká s potlačou alebo v minimalistickom jednofarebnom prevedení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *