Organizácia Fight Night Challenge sa pravidelne stará o to, aby sa proti sebe do ringu postavili aj známe tváre šoubiznisu. Minulý rok zažiarila v boexrských rukaviciach speváčka Dominika Mirgová, ktorá zdolala raperku Aless Caparelli, no následne sa musela vyrovnať s neverou manžela

Fight Night Challenge prichádza opäť s ďalšou zaujímavou výzvou. Ako organizácia avizuje na svojom profile, do ringu sa už v máji postavia známe farmárky z markizáckej reality šou. Svoje sily sa tak môžu po pobyte na statku zmerať aj v boxerskom stretnutí.

FNC odhalilo, že o zábavu divákov sa už o niekoľko týždňov postará kontroverzná Monika Haklová z 2. série Farmy. Jej súperkou bude pritom o 17 rokov mladšia Dagmar Kubinová zo 14. série Farmy. Takmer 50-ročná mama troch detí sa odhodlala zabojovať a fanúšikom už teraz poslala jasný odkaz.

Výzvu som prijala, aj keď je moja súperka mladšia o vyše 17 rokov, váhovo je ťažšia, nemá iné starosti, ako sa v kľude pripravovať na zápas! Ja som staršia, chudšia, okrem toho ešte aj matka troch detí. Ešte k tomu som v živote nebola v sparingu a ani nechodím na box. Ale výzva je výzva, som športovec a bojovník a idem do toho!,” teší sa Monika, ktorá tvrdí, že musí vyhrať. Obidve exfarmárky už v týchto chvíľach makajú vo fitku, a tak sa bude určite na čo pozerať.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<< 

Zdroj | Foto: FB/Monika Haklová, IG/fightnightchallenge