Kulinárska šou na RTVS potešila divákov už začiatkom roka. Sledovateľom aj hosťom sa prihováral až doposiaľ michelinský šéfkuchár Peter Duranský. To sa však už o niekoľko dní zmení. Do RTVS sa totiž po rokoch vracia známa moderátorka, ktorá všetkých prekvapí už túto nedeľu.

Od začiatku roka vysiela RTVS novú kulinársku šou, ktorú si diváci pozrú vždy v nedeľu po šiestej hodine. V relácii Pravidlá mojej ženy sa až doposiaľ divákom aj hosťom prihováral len samotný michelinský šéfkuchár Peter Duranský. To sa však už o pár dní radikálne zmení.

Ako totiž informuje televízia, od 26. marca sa všetci fanúšikovia môžu tešiť na návrat známej moderátorky Kataríny Brychtovej. Katka sa po roku 2014, kedy sa ukončilo vysielanie Pošty pre teba, vytratila z obrazovky. Hoci pôsobila v relácii Klub na Trojke, mnohým divákom chýbalo jej častejšie vystupovanie pred kamerami či vo vlastnej relácii.

Odteraz však bude novou posilou Petra Duranského: “Je to úžasné, zatiaľ nás to veľmi baví. Každé varenie v televízii je veľmi náročné, ale s Peťom je to radosť, je neskutočne šikovný. Je veľmi fajn, že sa ho môžem pýtať a on ochotne vysvetlí postupy a finty,” teší sa Katka pre Nový Čas. Rovnako dobrý pocit má zo spolupráce aj samotný šéfkuchár: “Mne to zároveň uľahčilo prácu a budem sa venovať predovšetkým vareniu a Katka sa postará o tú diskusnú časť so súťažiacimi,” priblížil detaily. O trapas sa postaral známy jojkársky moderátor, ktorého počas Oscarov vyviedla ochranka.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<< 

Zdroj: cas.sk, rtvs.sk | Foto: RTVS