Boris Kollár je druhým najvyšším ústavným činiteľom, no viac ako politickými aktivitami sa preslávil počtom svojich detí. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že je vychýreným milovníkom žien. Zdá sa, že jeho mnohopočetná rodina sa čoskoro opäť rozrastie.

Boris Kollár sa v posledných mesiacoch stretáva s bývalou súťažiacou šou X Factor Laurou Vizváryovou, ktorú priatelia poznajú pod prezývkou ,,Leyla“. Neraz boli videní na viedenskom letisku, keď sa vracali zo spoločnej dovolenky v Dubaji. Už v januári sa začalo špekulovať, že podnikateľka s módou je v radostnom očakávaní.

28-ročná blondínka však túto informáciu vyvrátila s odôvodnením, že za jej zväčšeným bruškom je iba dobré jedlo. Podľa informácií týždenníka PLUS 7 DNÍ slobodná mamička už pokročilé štádium tehotenstva nedokáže zakryť. Aj napriek tomu oficiálne tehotenstvo ešte nepotvrdila.

V súkromí sa už pripravuje na novú etapu svojho života, pričom na sociálne sieti zverejnila záber s luxusnými detskými postieľkami pre bábätká. Taktiež niekoľkokrát publikovala zábery, kde si v oblasti brucha pridala srdiečko. Je zjavné, že šéf strany Sme rodina sa čoskoro stane 13-násobným otcom.

Zábery Laury s bruškom môžete vidieť >>>TU<<<

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: PLUS 7 DNÍ  |  Foto: IG/_leyla.lv, YT/POSTOJ TV, Pixabay