Obľúbená rádiová spíkerka má síce len 30 rokov, no v najnovšom videu sa neváhala obuť do známej politickej strany. Moderátorka stretla na ulici ich vozidlo, ktorému okamžite ukázala vztýčený prostredník. Všetkým Slovákom dala na záver aj odporúčanie, aby to urobili rovnako.

Moderátorka rádia Europa2 Katarína Balážiová je svojim fanúšikom a priaznivcom známa pod pseudonymom Becca. 30-ročná svetlovláska sa v najnovšom videu rozhodla vyjadriť k známej politickej strane ĽSNS. Tá totiž usporiadala pred pár hodinami v Bratislave protest, a tak sa na ceste vedľa chodníka, po ktorom Becca kráčala, objavilo vozidlo so známou zelenou nálepkou.

Moderátorka neváhala a vodičovi ukázala prostredný prst: “Teraz išlo okolo auto, tak som nadviazala očný kontakt a s úsmevom som im ukázala fuc*era,” prihovorila sa na sociálnej sieti. Moderátorka sa však dočkala aj reakcie neznámeho vodiča, ktorý rovnako vytasil prostredník: “On mi síce dal naspäť, ale teda aspoň vieme, čo si myslíme jeden o druhom,” pobavila sa.

Becca napokon vyzvala aj ostatných Slovákov, aby v podobnej situácii postupovali rovnako. “Odporúčam vám mať jednu ruku voľnú, aby ste im mohli ukázať váš názor na nich,” odkázala žartovne. Hneď na to prešlo okolo známej tváre ďalšie vozidlo so zelenou nálepkou, a tak Katarína zdvihla prostredník aj po druhýkrát, foto >>> TU <<<.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<< 

Zdroj | Foto: IG/becca_tojeona