Vysekaní, ako nikdy predtým: Deadpool a Wolverine budú beštie

Tréning v plnom prúde: Deadpool a Wolverine budú v spoločnom filme vysekaní, ako nikdy doteraz

Už je tomu zopár mesiacov, čo Ryan Reynolds, predstaviteľ filmového Deadpoola prezradil, čo od tretieho dielu jeho úspešnej série môžeme očakávať. Nedostali sme zatiaľ síce trailer (natáčanie ešte nezačalo), ale známy herec urobil na jeseň oznamovacie video, ktoré všetkých pravých fanúšikov komiksových hrdinov položilo do kolien.

Šlo o to, že Deadpool 3 prinesie späť kultového Wolverina, ktorého jeho filmový predstaviteľ Hugh Jackman “definitívne” zavesil na klinec ešte v roku 2017.

Vtedy sa s fanúšikmi po celom svete rozlúčil výborným filmom Logan, ktorý je bez debaty pokladaný za jeden z najlepších komiksových filmov všetkých čias. Záver trilógie sa však Ryan Reynolds rozhodol urobiť ako skutočnú odmenu pre všetkých fanúšikov a my sa tak dočkáme vytúženého súboja Deadpool vs. Wolverine tak, ako sme to vždy chceli. A podľa všetkého to bude poriadne drsné!

Fyzická príprava

Hugh Jackman sa ako Wolverine už od prvého filmu X-Men pripravoval na svoju úlohu naozaj tvrdo. Postupom času ukazoval na filmovom plátne čoraz lepšiu postavu, čo bolo najlepšie vidieť pravdepodobne vo filme The Wolverine z roku 2013.

Aktuálne ale už aj Ryan samozrejme takisto pracuje na svojej postave, avšak všetci fanúšikovia sú najviac zvedaví práve na Jackmana, ktorý sa v snímku Deadpool 3 podľa vlastných slov predstaví vo svojej doposiaľ najviac vypracovanej postave doteraz.

Hugh Jackman tento rok v októbri oslávi už svoje 55. narodeniny, čo mu ale v tvrdom tréningu rozhodne nebráni. Za sebou má však mnohé zdravotné komplikácie, ku ktorým mu kedysi fyzická príprava na túto ikonickú postavu s adamantiovými drápmi veľmi nepomáhala, ale môžeme veľmi pevne dúfať, že tentokrát už nič vážne nehrozí.

 

Bude to poriadny masaker!

Napriek tomu, že Hugh a Ryan sú veľmi dobrí kamaráti, predpokladá sa, že v spoločnom filme si pôjdu po krku naozaj… bezhlavo. Film má totiž potvrdené R-kové hodnotenie, čo značí mládeži neprístupné a bude sa premietať iba od 18 rokov. Na svoje si teda rozhodne prídu fanúšikovia krvi, neobmedzeného násilia a ničím neokliešteného slovníku. Samozrejme v tom rozmedzí, aby si každý mohol užiť hlavne poriadnu zábavu od dvoch (prakticky) nesmrteľných komiksových hrdinov.

Nie je tajomstvom, že ikonický Wolverine v spomínanom filme Logan stretol svoju smrť. To sa však v rámci príbehovej línie odohralo v roku 2024, čo Jackmanov návrat nijak nepoškodí. Jeho súboj s Deadpoolom totiž prebehne časovo skôr, teda filmu Logan by to na sile jeho emočného príbehu ubrať vôbec nemalo.

Hláškujúci hrdina Deadpool bude týmto filmom zároveň prvýkrát oficiálne súčasťou Marvel Cinematic Universe, teda rovnakého sveta, ako sú známi hrdinovia Avengers. Film bude mať svoju celosvetovú premiéru 8. novembra 2024.