Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chceš dobré známky? V tom prípade musíš mať so mnou sex, nútila učiteľka žiaka k intímnostiam

Učiteľka nútila žiaka k sexu. Zobraziť galériu (2)
Učiteľka nútila žiaka k sexu. (Zdroj: Twitter/@laurenbarnastv)

NIXA - Ako uvádzajú viaceré médiá, Lena Stewartová sa bude musieť čoskoro zodpovedať pred súdom v štáte Missouri. Bývalá pedagogička je obvinená z dvoch prípadov sexu s maloletým, jedného znásilnenia, troch prípadov sexuálneho kontaktu so študentom a sexuálneho zneužitia v službe.

Útoky sa mali odohrať v októbri 2022. Obeť mala v tom čase 16 rokov. Ako bolo zneužitie odhalené, nie je známe. Médiá citujú z policajných dokumentov, podľa ktorých maloletý a obvinená mali sexuálny kontakt v aute a v dome učiteľkinho partnera. V dokumentoch sa študent nazýva iba „CV“.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

"CV" povedal policajtom, že učiteľka Stewartová bola k nemu v triede zhovievavá. Na získanie známky A nemusel veľmi tvrdo pracovať. Obvinená zrejme vyvíjala na študenta tlak. Bál sa, že keď sa s 26-ročnou učiteľkou nebude intímne stýkať, dostane zlé známky. V jednom momente, ako svedčil, jej jasne povedal, že sa pri sexe cíti nepríjemne.

Chceš dobré známky? V
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Nixa High School)

Lena Stewartová, ktorá učila na strednej škole v Nixe v Missouri, bola školskou radou suspendovaná v decembri 2022. Hovorca Zac Rantz o obžalobe povedal: "Obvinenia berieme mimoriadne vážne a budeme plne spolupracovať s vyšetrovateľmi."

Sexuálne útoky zo strany učiteľov sú v Spojených štátoch bežné. Len nedávno sa do väzenia dostala učiteľka hudby, ktorá obťažovala v tom čase 17-ročného mladíka. Úradom ju udal jej vlastný manžel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu