blog

Jeden rok s Knihovrátkom je za nami: Čo všetko sme dosiahli?

pondelok 9. januára 2023 13:41
Po 9.01. 2023 13:41

Spomínate si na časy preplnených knižníc, kedy sa na poličkách navzájom vytláčali Dostojevskij s Michaelom Connellym a medzi nich sa ešte snažila vtesnať nejaká tá moderná encyklopédia? Problém s nedostatkom miesta v knižniciach už viac ako rok úspešne rieši služba Knihovrátok od Martinusu.

Nie je ľahké posunúť knihy ďalej. Môžeme spoľahlivo povedať, že pre knihomoľov a knihomoľky je to takmer nemožné. Spánok s knihami pod hlavou namiesto vankúša síce spĺňa romantickú predstavu o knihomoľstve, príjemný však rozhodne nie je. Služba Knihovrátok je už viac ako rok pohodlným riešením pre všetkých, ktorí túžia po nových príbehoch, no nemajú na ne miesto. 

Za 12 mesiacov (a pár dní) sa nám s Knihovrátkom podarilo dosiahnuť niekoľko významných míľnikov a pritom neustále plniť naše hlavné poslanie – spájať ľudí s knihami. Pozrite sa, ako nám to v roku 2022 išlo:

Jakub Šuták

Copywriter

Copywriter, ktorý sa v Martinuse venuje písaniu článkov a blogov, tvorbe kreatívnych kampaní a ďalším tvorivým činnostiam pre všetkých knihomoľov a knihomoľky.

Články autora