Home Gym Malacky – všetko pre tvoj špičkový tréning svetovej úrovne

Zoznámte sa s najnovším fitkom – Home Gym v Malackách. Homegym Malacky je členom elitnej skupiny globálnej siete Official Hammer Strength Center, ale zároveň si zachováva lokálny, až domácky charakter – preto má v názve Home Gym. Vybavené svetovo uznávanými fitness zariadeniami Hammer Strength a Life Fitness. Žiadne repasy. Žiadne kompromisy. Žiadne výhovorky. Jednoducho – poctivé fitko v každom ohľade!

Fitness centrum zariadila spoločnosť FIT PLUS, ktorá je výhradným zástupcom Life Fitness, Hammer Strength a ďalších značiek na Slovensku. Vďaka Life Fitness Family of Brands a ďalším svetovým výrobcom má FIT PLUS najširší sortiment fitness vybavenia pre všetky typy prevádzok. Zariadením vášho fitness centra od podlahy spolupráca s FIT PLUS nekončí, ale naopak začína.

Vyspovedali sme majiteľku a úspešnú fitness pretekárku IFBB Barboru Vosátkovú.

1. Ako ste sa dostali k myšlienke otvorenia fitnescentra?
Myslím, že vo veľkej miere ma ovplyvňuje podnikateľský duch, ktorý mám po otcovi a taktiež odkedy som začala cvičiť a venovať sa viac fitness, mala som sen, že jedného dňa vytvorím fitnesscentrum, kde bude všetko to, čo mi inde chýbalo. Od profi vybavenia, rodinnú atmosféru a skvelých trénerov. Celková myšlienka sa začala realizovať počas covidu, keď sme mali online výuku a ja som mala viac času.

2. Čo všetko je potrebné zohľadniť, keď sa človek rozhoduje otvoriť si vlastné fitko?
Určite je nevyhnuté si poriadne premyslieť aký koncept človek plánuje a vytvoriť si celý podnikateľský plán, vyrátať základnú matematiku, aby to fungovalo a nerobiť to silene za cieľom, čo najvyššieho zisku, ale s pocitom a emóciou.

3. Ako dlho vám trvala realizácia fitnescentra od návrhu až po otvorenie?
V podstate rok a pol, ale medzitým sme zmenili priestor a v podstate cca pol roka trvalo to hlavné.

barboravosatkova, triggerpoint, cvicenie

4. Čo všetko to obnášalo? Vyskytli sa aj problémy?
Plánovanie, organizácia, všetko prichystať a tak aby to časovo všetko zapadlo. Ako hovorí môj priateľ, problémy neexistujú, stačí hľadať riešenia, tým pádom sme všetko zvládli.

5. Prečo ste sa rozhodli práve pre zariadenia značiek Life Fitness, Hammer Strength? A práve pre FIT PLUS?
Neznášam priemer a taktiež sa neuspokojím s niečím, čo je pre mňa obyčajné alebo majú všetci. Baví ma robiť veci inak a dávať tomu emóciu. Hammer Strength a Life Fitness sú top značky, čo sa týka odvetvia fitness a kulturistiky.

6. Ako hodnotíte spoluprácu so spoločnosťou FIT PLUS od výberu zariadení, cez inštaláciu, ako aj po otvorení fitnescentra?
Spolupráca prebehla úplne bez chýb, myslím, že s Marekom a Denisom som si vybudovala kamarátsky vzťah a vždy sa radi stretneme. Ich prístup bol maximálne profesionálny a zodpovedný.

homegym, malacky

7. Čím je HOME GYM MALACKY výnimočný v porovnaní s inými fitkami?
Sme domov, naozaj. Každý sa tu cíti skvele, nikto sa tu nemusí hanbiť ani báť, je tu priateľský vzťah. Máme permanentky aj s kľúčom od fitnesscentra, dôvera v našich klientoch je nepochybná, kde inde môžete mať kľúč od fitnesscentra a zacvičiť si, kedy sa Vám zachce?

8. Aké ďalšie výzvy vás v nasledujúcich mesiacoch čakajú?
Ešte doladiť nejaké detaily, svetelná reklama, fotky na steny, rekonštrukcia šatní a budúce leto aj lepšia vzduchotechnika.

9. Chodia k vám len lokálni alebo máte klientov aj z väčšej diaľky?
Ťažko povedať, chodia k nám nové tváre aj známe osobnosti, ale nijako to neovplyvňuje chod fitnesscentra. Ku každému sa správame rovnako.

10. Čo by ste odporučili ostatným, ktorí sa pohrávajú s myšlienkou vytvorenia alebo revitalizácie fitnescentra?
Nepozerať len čisto na zisk ale dať priestoru emóciu, vytvoriť komunitu.

11. Otázka na trénerov: Čo najviac oceňujete na HOME GYM -e? Čo hovoria klienti?
Odbornosť trénerov, Rodinnú atmosféru, nové moderné vybavenie. Klienti sú spokojní.

12. Ako vám spoločnosť FIT PLUS dopomáha s podporou vášho fitness centra?
Spoločnosť FIT PLUS mi pomohla s vybudovaním našej web stránky pre HOME GYM, ako aj s marketingovou podporou.

Napíšte nám a my vám môžeme pomôcť vybudovať a prevádzkovať top fitness centrum vašich snov!

https://www.lifefitness.sk/ × https://www.fitplus.sk/