Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Muža podozrivého z predaja drog zachytil mestský kamerový systém

Ilustračné foto. Foto: TASR - Henrich Mišovič

U muža našli pri kontrole 25 skladačiek omamnej látky a následne ho obmedzili na osobnej slobode a previezli na príslušné policajné oddelenie.

Bratislava 4. októbra (TASR) - V Bratislave zachytila v utorok mestská polícia prostredníctvom kamerového systému muža podozrivého z predaja drog. Priamo pri čine ho spozoroval veliteľ zmeny v novootvorenej stanici mestskej polície na Stavbárskej ulici. Pri následnej kontrole u muža našli 25 skladačiek omamnej látky. Mestská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Muža spozoroval veliteľ zmeny v parku pri Lotyšskej ulici. "Po pozorovaní prostredníctvom kamier mestskej polície, keďže išlo o podozrenie z páchania trestného činu, upozornil na situáciu kolegov z Policajného zboru, ktorí voči podozrivej osobe zakročili," spresnili bratislavskí mestskí policajti.

U muža našli pri kontrole 25 skladačiek omamnej látky a následne ho obmedzili na osobnej slobode a previezli na príslušné policajné oddelenie. Mestská polícia vyzýva ľudí, že ak sa stanú svedkami podobnej situácie, aby bezodkladne kontaktovali štátnu políciu na linke 158 alebo mestskú políciu na linke 159.

Na Stavbárskej ulici v Bratislave, v objekte Pentagonu, začala v septembri fungovať nová stanica mestskej polície. Dohliadať má na poriadok a bezpečnosť v okolí. V prípade potreby bude k dispozícii obyvateľom Vrakune i Podunajských Biskupíc.