4ka rozdáva dáta zadarmo. Takto si ich aktivujete! Okrem iného poteší aj balíkom 111 TV staníc na víkend

Operátor oslavuje siedmy rok pôsobenia na slovenskom trhu.

operator 4ka
Zdroj: 4ka (tlačová správa)

V súčasnosti môžeme z každej strany počuť o zdražovaní služieb a tovarov. Dotýka sa to aj mobilných paušálov. Tentokrát vám ale prinášame radostnejšie správy. Mobilný operátor 4ka pri príležitosti osláv spojených so siedmym výročím pôsobenia na trhu, rozdáva pre svojich zákazníkov dáta zadarmo. Niektorým sprístupní aj všetky TV stanice.

Dáta zadarmo. Pozor, treba si ich aktivovať!

Operátor hlási, že od 3. októbra do 5. (vrátane), si budete môcť v mobilnej aplikácii aktivovať balík 1 GB dát na mesiac zadarmo. Táto ponuka pritom platí pre všetkých mobilných zákazníkov spoločnosti. Treba prízvukovať, že tých nie je málo. Podľa aktuálnych čísiel ide o viac ako 603-tisíc SIM kariet.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

„Pre všetkých mobilných zákazníkov sme pripravili GIGAntickú vinšovačku. Ako poďakovanie dáme 1 GB dát na mesiac zadarmo pre všetkých, ktorí si ho aktivujú priamo v appke Moja 4ka. Jediné čo chceme na oplátku je, aby nám zákazníci poslali milý vinš či tip na zlepšenie,“ hovorí Marek Jánošík.

4ka v rámci publikovanej správy dopĺňa, že dáta na 30 dní zadarmo, si môžu zákazníci aktivovať prostredníctvom služby „Vinšovacia GIGA“, ktorú nájdu v mobilnej aplikácii.

„4ka pripravila darček pre všetkých zákazníkov mobilných služieb v podobe 1 GB dát zadarmo na 30 dní. Dáta na mesiac zadarmo si môže zákazník aktivovať cez mobilnú aplikáciu Moja 4ka od dnes 3.10. až do stredy 5.10. 2022. Stačí, keď si zákazník v aplikácii aktivuje zadarmo službu „Vinšovacia GIGA“ a napíše narodeninový vinš či krátku básničku pre 4ku.“, vysvetľuje mobilný operátor.

4ka vinsovacia giga
Zdroj: 4ka

Poteší aj kompletná ponuka TV

4ka rovnako dáva do pozornosti aj to, že zákazníkom, ktorí využívajú službu 4ka TV, sprístupní počas nasledujúceho víkendu viac ako 111 TV kanálov vrátane prémiových staníc ako sú Filmbox, Discovery, Viasat, Eurosport a ďalšie. V tomto prípade zo strany zákazníka nie je potrebná prakticky žiadna aktivita. Ponuka s televíznymi stanicami sa aktivuje používateľom potom, ako reštartujú svoje zariadenie.

„Mysleli sme aj na našich zákazníkov služieb pre domácnosť, pre ktorých sme sprístupnili plnú ponuku viac ako 111 TV kanálov v našej 4ka TV, aby prežili so 4kou pekný víkend.“, dopĺňa Jánošík.

Okrem iného operátor dopĺňa, že novými zákazníkom spoločnosti, ktorí si kúpia do 9.10.2022 mobilný telefón spolu s paušálom cez web, dá aj malý darček. Môže ísť napríklad o powerbanku, selfie tyč alebo selfie svetlo na mobil.

Využijete ponuku operátora? Dajte nám vedieť nižšie v komentároch alebo prostredníctvom sociálnych sietí.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre